Ο Κώστας Λεφάκης προβλέπει για τον Οκτώβριο: Σκάνδαλα, αποκαλύψεις και κρυφοί έρωτες

Πώς θα κυλήσει αστρολογικά ο δέκατος μήνας του χρόνου;

Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας με σημαντικό ενδιαφέρον, στην πορεία του όμως δεν θα λείψουν τα σκάνδαλα, οι αποκαλύψεις και αυτές οι κρυφές σκοτεινές πλευρές που θα μας οδηγήσουν σε επαναπροσδιορισμούς.

Αναλυτικά:

Κριός: Είναι η εποχή που συνειδητοποιείς ποιες είναι οι ανάγκες σου και προσπαθείς να τις καλύψεις. Σκέψου ποιες είναι οι ελλείψεις σου και προσπάθησε να βελτιώσεις τη γνώση και την ικανότητά σου να ανταποκρίνεσαι στα καθήκοντά σου. Η εργασία θα σου δείξει δρόμους που μπορείς να ακολουθήσεις και να προοδεύσεις. Αισθηματικά έχεις τον τρόπο να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες που θα παρουσιαστούν στη σχέση σου, ενώ, αν είσαι χωρίς σχέση θα ερευνήσεις τα περιθώρια που σου προσφέρει μια νέα γνωριμία. Ξέρεις καλά τι χρειάζεσαι και πως μπορείς να ελιχθείς για να τα καταφέρεις. Έχε εμπιστοσύνη στον    εαυτό σου και μην πιέζεις καταστάσεις που φαίνεται ότι χρειάζονται λίγο ακόμα χρόνο για να λειτουργήσουν όπως τις έχεις σχεδιάσει. Περιόρισε τα έξοδά σου και φρόντισε τις υποχρεώσεις σου.

Ταύρος: Προετοιμάσου για ένα διάστημα προσαρμογής στην καθημερινότητα που ακολουθεί. Είναι σημαντικό να προσηλωθείς στις επιδιώξεις σου και να μπορέσεις να οργανώσεις καλύτερα τις ασχολίες σου. Στα προσωπικά σου θέματα επικρατεί μια ποικιλία δράσεων και συναναστροφών, τις οποίες όμως πρέπει να φιλτράρεις και να ξεχωρίσεις το χρήσιμο από το περιττό.  Οι φίλοι θα παίξουν δημιουργικό ρόλο στις δύσκολες στιγμές, αλλά πρέπει να ενεργοποιηθείς κι εσύ περισσότερο από όσο μέχρι τώρα. Αισθηματικά απέφυγε τους εγωισμούς και προτίμησε μια πρόσωπο με πρόσωπο εξήγηση των όσων συμβαίνουν και σε προβληματίζουν. Καλλιέργησε  καλύτερες σχέσεις με το φιλικό σου περιβάλλον και μην δίνες αφορμές για σχόλια που δεν σε εξυπηρετούν.

Δίδυμοι: Αυτό το μήνα σε διακρίνει η αποφασιστικότητα, φρόντισε ώστε να έχει σωστή κατεύθυνση και επίδραση στις υποθέσεις που σε απασχολούν. Σταδιακά αίρονται κάποιες δυσκολίες και είναι ευκολότερο να προβάλεις τον εαυτό σου, να αναλάβεις δράση σε τομείς που σε ενδιαφέρουν και να κερδίσεις  μεγαλύτερη υποστήριξη από ανθρώπους σε θέσεις κλειδιά. Οικονομικά κάνε λίγη υπομονή και συνέχισε να υποστηρίζεις τα σχέδια που έχεις κάνει για την βελτίωση του εισοδήματός σου. Μια σταθερά καλύτερη καθημερινότητα χρειάζεται αποφασιστικότητα και σωστή διαχείριση των ταλέντων και των ικανοτήτων σου Η οικογένεια θα σε προβληματίσει ορισμένες στιγμές, αλλά στο τέλος, κανένας φόβος σου δεν θα επιβεβαιωθεί.

Καρκίνος: Η αναστάτωση, σύμφωνα με το oroskopos.gr, είναι μέρος της καθημερινότητάς σου και οφείλεται κατά πολύ σε αυτά που αφήνεις να λειτουργούν ανεξέλεγκτα. Φρόντισε λοιπόν να  υποστηρίξεις έμπρακτα το συμφέρον σου, χωρίς να διστάζεις, ούτε να αμφιβάλλεις για τις δυνατότητές σου. Συναντήσεις και συζητήσεις για το μέλλον είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά σκέψου σοβαρά και τις δεσμεύσεις που πρέπει να αναλάβεις. Οικονομικά μια καλή προοπτική εμφανίζεται ξαφνικά και θα πρέπει να ερευνήσεις αν είναι ρεαλιστική. Αισθηματικά θα χρειαστεί να κάνεις ακόμα λίγη υπομονή και να προσπαθήσεις να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, κάνοντας όμως και τις απαραίτητες υποχωρήσεις.Κέρδισε χρόνο εκεί που δεν μπορείς να αποφασίσεις!

Λέων: Ακολούθησε το ρεύμα των εξελίξεων αλλά κράτησε ανέπαφες τις εφεδρείες και τα στεγανά σου. Οι προκλήσεις του μήνα αφορούν στην τάξη που σε βοηθά να λειτουργήσεις καλύτερα και να επιδιώξεις το μάξιμουμ της επιτυχίας. Τα πρόσφατα γεγονότα, φαίνεται ότι έδωσαν άλλη ροή στην καθημερινότητά σου όμως και πρέπει για λίγο καιρό να την αφήσεις  να εξελιχθεί και να δεις που σε οδηγεί. Αποφασίζεις αργότερα αν κάτι τέτοιο σε ωφελεί ή όχι, αλλά προς το παρόν ξεκαθάρισε με τον εαυτό σου τι χρειάζεσαι και τι όχι. Μην περιμένεις από τους άλλους να σε βοηθήσουν στις επιδιώξεις σου αν δεν τις εξηγήσεις και αν δεν ζητήσεις συμβουλή και βοήθεια. Οικονομικά υπάρχουν θετικές εξελίξεις!Ακολούθησε το ρεύμα μέχρι εκεί που σε εξυπηρετεί. Φρόντισε τις επαγγελματικές σου σχέσεις!

Παρθένος:  Οι συνεργασίες προβλέπεται να σε προβληματίσουν σημαντικά και αυτό γιατί έχεις αποφασίσει να αυξήσεις ταχύτητα στις επιδιώξεις σου, να αναλάβεις δράση σε τομείς που θεωρείς ότι μπορούν να βελτιωθούν και , γενικά, να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Σε αυτές σου τις επιδιώξεις πρέπει να διαλέξεις τους κατάλληλους συνεργάτες και συνοδοιπόρους ώστε να έχεις την κατάλληλη βοήθεια όποτε την χρειαστείς . Φρόντισε όμως να τηρήσεις τους κανόνες, επειδή είναι αυτοί οι οποίοι θα καθορίσουν τις εξελίξεις και συνεπώς και το αποτέλεσμα.   Ο έρωτας θα σε απασχολήσει και θα σε εκπλήξει ευχάριστα, ιδιαίτερα εσένα που φιλτράρεις πολύ αυστηρά κάθε νέα γνωριμία. Αν είσαι σε σχέση, γίνε περισσότερο διαλλακτικότητα  και εξήγησε τη θέση σου.Διάλεξε την θετική οπτική γωνία για να δεις αυτά που σε απασχολούν τώρα!

Ζυγός: Ο μήνας των γενεθλίων σου σε γεμίζει αισιοδοξία, καθώς καθορίζει και ένα ορόσημο, τόσο στις σχέσεις σου, όσο και στην εργασία σου. Οι επιδιώξεις σου είναι περισσότερο συγκεκριμένες τώρα και νιώθεις ότι έχεις τα κατάλληλα εφόδια για να τις υποστηρίξεις. Μην βιαστείς να απαλλαγείς από ανθρώπους που δεν σε βοήθησαν στο παρελθόν, αλλά έχεις δικαίωμα να έχεις επιφυλάξεις απέναντί τους. Τα οικονομικά σου ενισχύονται από ενέργειες του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να τακτοποιηθεί ένα ζήτημα κληρονομιάς ή να ευοδωθεί μια αγοραπωλησία. Απέφυγε ρίσκα στην σταδιοδρομία σου και μην πιστεύεις εύκολα σε μεγάλες υποσχέσεις.Πρόσεξε περισσότερο τους ανθρώπους εκείνους που θεωρείς δεδομένους!

Σκορπιός: Κάτι θα αλλάξει σύντομα στα οικονομικά σου και θα πρέπει να προσέξεις στις επιλογές σου. Κάλυψε τις ανάγκες σου και τακτοποίησε τις εκκρεμότητες του πρόσφατου παρελθόντος. Κοινωνικά φαίνεται ότι δεν ικανοποιείσαι από τον κύκλο των γνωριμιών σου, αλλά επίσης φαίνεται ότι κάποιες συγκυρίες και συμπτώσεις θα σε βοηθήσουν να κινηθείς διαφορετικά και πιο ωφελιμιστικά σε κάποιες περιπτώσεις. Αισθηματικά φαίνεται ότι οι προβληματισμοί σου καθησυχάζονται και καταλαβαίνεις καλύτερα τις αιτίες που σε έκαναν να αισθάνεσαι μια κάποια ανασφάλεια. Προσπάθησε να δείξεις διαλλακτικότητα  και ηρεμία όταν ο σύντροφός σου απομακρύνεται  και βοήθησέ τον σε εκεί που έχει ανάγκη την υποστήριξή σου. Δείξε αποφασιστικότητα στις επιδιώξεις σου και ρεαλισμό  στα συμπεράσματά σου.

Τοξότης: Θετικές είναι οι εξελίξεις στην εργασία και στα πρακτικά σου θέματα.  Φρόντισε να μην ξεφύγεις σε σκέψεις που αφορούν  το μέλλον , ασχολήσου πρακτικά με το παρόν. Μπορείς να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου και να καλύψεις τις αδυναμίες σου με μια επιλογή πρακτικής άσκησης. Η οικογένεια θα σε απασχολήσει με τις ανάγκες της, αλλά ταυτόχρονα, θα σε στηρίξει σε τομείς που μπορεί. Ξέρεις ότι ο χαρακτήρας σου αντιδρά σε ότι δεν είναι αντάξιό σου, μερικές φορές όμως πρέπει να είσαι καταδεκτική και να απολαμβάνεις τη γνησιότητα της στιγμής, ή της κατάστασης. Είναι πιθανόν να επιδιώξεις ένα ταξίδι ή να το σχεδιάσεις στο μυαλό σου, μόνο και μόνο για να μπεις και πάλι σε περιπέτειες.Περιόρισε τα οικονομικά και ψυχικά σου έξοδα!

Αιγόκερως: Δείξε προσοχή  με τα οικονομικά σου και μην παρασύρεσαι από μια μικρή βελτίωση που φαίνεται να διαμορφώνεται στον τομέα αυτόν. Κάλυψε τις ανάγκες σου, ανταποκρίσου στις υποχρεώσεις σου και προσπάθησε να συνδυάσεις το τερπνό με το ωφέλιμο. Αισθηματικά πρόσεξε τις επιλογές σου και τα λόγια σου. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου ξέρει καλά τις δυνάμεις, αλλά και τις αδυναμίες σου. Φρόντισε να συνεννοηθείς καλύτερα μαζί του και να μην του επιδεικνύεις αυτό που πρέπει να κάνει. Φρόντισε την οικογένειά σου, αλλά μην ξεχωρίζεις ανθρώπους και μην συμπεριφέρεσαι διαφορετικά στον έναν και στον άλλον.Κέρδισε τις εντυπώσεις και φρόντισε λίγο περισσότερο την εικόνα σου.

Υδροχόος: Το απρόοπτο θα παίξει ρόλο και θα σε αποπροσανατολίσει από τις επιδιώξεις σου. Να είσαι εξίσου αυστηρή με τους άλλους, όσο και με τον εαυτό σου. Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν τώρα, έχουν δείξει όμως ότι είναι ευάλωτα στις δικές σου σοβαρές προσπάθειες. Αναφέρομαι στις αργές εξελίξεις στην εργασία, στις υποχρεώσεις απέναντι σε τρίτους και σε δεσμεύσεις που υφίστασαι εξ αιτίας κάποιων συμβολαίων ή άλλων ηθικών περιστάσεων. Μείνε μακριά από διενέξεις και φρόντισε να είσαι ασφαλής στις μετακινήσεις σου. Επίσης εκμεταλλεύσου κάποια περιθώρια για ευχάριστες κοινωνικές συναναστροφές και φρόντισε να μην απογοητεύεσαι όταν οι άλλοι ασχολούνται με τα δικά τους θέματα.Βρες τον τρόπο που θα σου επιτρέψει να κατακτήσεις τους στόχους σου!

Ιχθείς: Η καθημερινότητα και οι συνθήκες που επικρατούν εκεί θα σε απασχολήσουν στις αρχές του μήνα. Αυτό σου δίνει τα περιθώρια που χρειάζεσαι για να κινηθείς κατάλληλα και να λειάνεις το έδαφος για τις αλλαγές που επιθυμείς. Μίλησε γι αυτά που σε απασχολούν, άκου τις απόψεις των άλλων και διαμόρφωσε τη δική σου γνώμη. Οι αισθηματικές σου ανάγκες σε οδηγούν σε μια πιο τολμηρή συμπεριφορά και αυτό θα σου βγει σε καλό. Πρόσεξε λίγο τα οικονομικά σου και σκέψου τις επόμενες κινήσεις σου. Αργά αλλά σταθερά καταλαβαίνεις που πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου και πώς να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου.Η πρώτη σκέψη είναι και η καλύτερη. Βασίσου εκεί για να πάρεις απόφαση σε ότι σε προβληματίζει!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ