Αυτή είναι η σεφ για τα δίδυμα των George και Amal Clooney - Πότε τρώνε πίτσα οικογενειακώς (φώτο)

Η Vivi μαγειρεύει σχεδόν κάθε βράδυ για εμάς τώρα που έχουμε τα δίδυμα. Το να βγούμε έξω για φαγητό δεν είναι εύκολο πλέον ούτε και τόσο ενδιαφέρον όσο παλιά

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ το δηλώνει ξεκάθαρα: Ούτε αυτός ούτε η σύζυγος του η Αμάλ έχουν καλές σχέσεις με την κουζίνα . Ευτυχώς γι' αυτούς υπάρχει η Viviana Frizzi, η 33χρονη βραβευμένη σεφ από το Κόμο της Ιταλίας. Είναι η γυναίκα που έχει αναλάβει το έργο να ταΐζει την οικογένεια Κλούνεϊ. 

Μάλιστα ο διάσημος σταρ του κινηματογράφου εκθειάζει τις ικανότητες της ταλαντούχας μαγείρισας που έχει full - time στο σπίτι του  από το 2013 λέγοντας: «Μπορεί να κάνει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των χειροποίητων νιόκι με πέστο που θα σας κάνει να δακρύσετε». . «Η Vivi μαγειρεύει σχεδόν κάθε βράδυ για εμάς τώρα που έχουμε τα δίδυμα. Το να βγούμε έξω για φαγητό δεν είναι εύκολο πλέον ούτε και τόσο ενδιαφέρον όσο παλιά. Επιπλέον, όλοι οι φίλοι μας προτιμούν να φάνε το φαγητό της παρά να πάνε σε ένα εστιατόριο στο Κόμο ή στο Λονδίνο», δήλωσε ο Τζορτζ Κλούνεϊ σε  κοινή συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People. με την διάσημη σεφ.

Η 33χρονη σεφ μαγειρεύει μία φορά την εβδομάδα πίτσα για τον George και την σύζυγό του Αmal. Η αγαπημένη τους είναι η πίτσα μαργαρίτα και σαλάτα. Ωστόσο το μενού της είναι εξαιρετικά πλούσιο περιλαμβάνει επίσης λιβανέζικα και ινδικά πιάτα, σούσι και πολλά ιταλικά φαγητά.

Το ριζότο της και τα ιταλικά φαγητά που φτιάχνει είναι τα αγαπημένα των μικρών διδύμων του Τζωρτζ: Της Έλα και του Αλεξάντερ. 

Τα 16μηνών δίδυμα, φαίνεται πως έχουν κληρονομήσει την αγάπη του μπαμπά τους για το ιταλικό φαγητό, αφού το παιδικό μενού που ετοιμάζει η σεφ της οικογένειας περιλαμβάνει πιάτα όπως ο σολομός, το ριζότο ντομάτας, η πίτσα μαργαρίτα και ρικότα με σμέουρα.

«Τα δίδυμα έχουν πολύ γέλιο όταν τρώνε» δήλωσε η Viviana στο περιοδικό People. «Όταν τους αρέσει ένα φαγητό, βάζουν τα μικρά δαχτυλάκια τους στο πιάτο, λερώνονται, πιάνουν τα μάγουλά τους, χαμογελούν και λένε ‘μμμ’».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ