O δεύτερος γάμος της Γκουίνεθ Πάλτροου -Η μυστική τελετή & οι σταρ που παραβρέθηκαν (φώτο)

Η Πάλτρου και ο Φάλτσακ είναι μαζί από το 2014

Νυφούλα για δεύτερη φορά ντύθηκε εχθές Σάββατο η Γκουίνεθ Πάλτροου. Η 46χρονη ηθοποιός παντρεύτηκε τον καλό της Μπραντ Φάλτσακ στο σπίτι της στα Χάμπτονς.

 Το ζευγάρι έδωσε τους όρκους γάμου μπροστά σε λίγους στενούς φίλους και τα μέλη των οικογενειών τους, καθώς οι καλεσμένοι στο γάμο δεν ξεπέρασαν  τους 50. Ανάμεσα τους ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, η Κάμερον Ντίαζ με το σύζυγο της, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ και ο Τζέρι Σέινφελντ και η σύζυγος του.

Το ζεύγος Σέινφελντ μάλιστα διοργάνωσε ένα δείπνο για τους μελλόνυμφους την προηγούμενη βραδιά του γάμου όπως αναφέρει το People

Όπως για την Γκουίνεθ έτσι και για τον Μπραντ ο γάμος θα είναι ο δεύτερός του.Έχουν δύο παιδιά 14 και 12 ετών και διατηρούν φιλικές σχέσεις. Δεν είναι ακόμα γνωστό αν ο Μάρτιν ήταν και αυτός παρών στο γάμο.

Η Γκουίνεθ  είχε παντρευτεί τον Κρις Μάρτιν το 2003 μέχρι το 2014 που χώρισε, αν και το οριστικό διαζύγιο εκδόθηκε το 2016. Ο 47χρονος σεναριογράφος και συνδημιουργός του Glee και του American Horror Story παντρεύτηκε την Σούζαν Μπουκίνικ, με την οποία χώρισε το 2013.

Η Πάλτρου και ο Φάλτσακ είναι μαζί από το 2014.  Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του Glee, το 2010, όταν η ηθοποιός συμμετείχε στη σειρά. Ξεκίνησαν τη σχέση τους το 2014 αφού η Πάλτροου είχε χωρίσει με τον Μάρτιν και δημοσιοποίησαν τη σχέση τους στα γενέθλια του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιο το 2015. Ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον περασμένο Ιανουάριο. 

Με πλήροφορίες από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ