Αυτή που τρέχει Μαραθώνιο είναι η αντιπρόεδρος της Microsoft: Ποιο είναι το μυστικό των διαπραγματεύσεών της (Φωτό)

Κλείνει συμφωνίες εκατομμυρίων επίσης τρέχοντας, γιατί το γοργόν και χάριν έχει!

Ένα ξεχωριστό και άκρως αποτελεσματικό τρόπο για να κάνει deals με εταιρίες-κολοσσούς έχει βρει η διευθύντρια της Microsoft!

Σε τέτοιες συναντήσεις, όπου διακυβεύεται το μέλλον ενός εκ των κορυφαίων και γνωστότερων brand-name στον κόσμο, αλλά και μια λαμπρή καριέρα, πρέπει το μυαλό να είναι καθαρό!

Τι καλύτερο λοιπόν από την γυμναστική, καθότι πέρα από το σώμα έχεις και το μυαλό σε εγρήγορση

Δεν είναι τυχαίο που οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν: Νους υγιής εν σώματι υγιεί.

Η Peggy Johnson φαίνεται πως είναι φανατικός υποστηρικτής αυτής της παροιμίας καθώς σε όποια πόλη πηγαίνει εκπροσωπώντας την Microsoft είναι ταγμένη δρομέας και μάλιστα αποκάλυψε πως θα συμμετάσχει σε μια σειρά από μαραθώνιους αγώνες  από το Βερολίνο και το Λονδίνο μέχρι τη Βοστόνη και το Σικάγο.

Η ίδια εξομολογήθηκε, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα «Wall Street Journal», πως χρησιμοποιεί το χόμπι της με έναν αρκούντως δημιουργικό τρόπο για να παίρνει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις: «Όταν τρέχω με πελάτες, ο σκοπός είναι να πας τόσο γρήγορα όσο να μην μπορούν να μιλήσουν πολύ, αφήνοντάς με να μονοπωλώ την κουβέντα»!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ