Σκληρή απάντηση Μικρούτσικου στις κατηγορίες για bullying της Τσιντικίδου: "Μάλλον ψάχνει για λίγη διαφήμιση αλλά ...ο Τσάμπας πέθανε" (φώτο-βίντεο)

"Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μου έκανε μόνιμο bullying"

Την έντονη αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου προκάλεσαν οι κατηγορίες που εκτόξευσε εναντίον του η Μαρίνα Τσιντικίδου. 

Η πρώην συνεργάτης του γνωστού παρουσιαστή και μουσικού, μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αποκάλυψε για την εποχή που συνεργαζόταν με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό»: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μου έκανε μόνιμο bullying. Ρώτα τον γιατί… Ήμουν 20, ήταν 40 και μου έκανε bullying. Τι να αντιδράσω μωρέ. Έχω φάει πάρα πολύ κακοήθεια στη μούρη. Είμαι ακόμα λίγο θυμωμένη με αυτό, αλλά έτσι είναι η ζωή», 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε με σκληρό τρόπο στις κατηγορίες της Μαρίνας Τσιντικίδου, μέσω ανάρτησης που έκανε στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Ο παρουσιαστής, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, σχολίασε για την πρώην συνεργάτιδα του: «Η Μ. Τσιντικίδου με κατηγόρησε για μπούλινγκ… στο σχολείο της τηλεόρασης! Ποια; Αυτή που θεωρούσε τον εαυτό της… λάφυρο!Μάλλον ψάχνει για λίγη διαφήμιση αλλά ο τσάμπας πέθανε».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ