Πρωτοφανής οικογενειακή τραγωδία: Αυτοκτόνησε και ο γιος του αυτόχειρα επιχειρηματία - Ποιο ήταν το μυστικό που δεν άντεξε

Λίγες ημέρες μετά το συμβάν που συντάραξε τη Σπάρτη - Η αποκάλυψη που συγκλονίζει

Μια πραγματικά απίστευτη και συνταρακτική εξέλιξη σημειώθηκε λίγες ημέρες μετά την αυτοκτονία του 71χρονου επιχειρηματία Ν.Χ., ο οποίος διατηρούσε εμπορική-βιοτεχνική επιχείρηση στην ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου, στο ύψος του Λευκοχώματος.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», το μεσημέρι της Παρασκευής 5/10 έδωσε τέλος στη ζωή του και ο 42χρονος γιος (Ι.Χ.) του αυτόχειρα επιχειρηματία, καθώς εντοπίστηκε απαγχονισμένος στην αυλή της εξοχικής κατοικίας του στο χωριό Πολοβίτσα Δ. Σπάρτης! Μόλις την περασμένη Τρίτη 2/10 είχε πραγματοποιηθεί η ταφή του 71χρονου πατέρα στο κοιμητήριο της Πολοβίτσας.

Στην περιοχή έσπευσε κλιμάκιο της Αστυνομίας Σπάρτης, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά για τον 42χρονο αυτόχειρα. Κατά τις πληροφορίες βρέθηκε και ιδιόχειρο σημείωμα του ανθρώπου που φέρεται να προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, πέντε ημέρες μετά την αυτοκτονία του πατέρα του. Στο κείμενο που άφησε, ο 42χρονος -πατέρας τεσσάρων παιδιών- φαίνεται να περιγράφει τους λόγους που τον οδήγησαν στη μοιραία πράξη. Ανάλογο σημείωμα φαίνεται ότι είχε αφήσει και ο 71χρονος πατέρας του πριν από τον θάνατό του.

Οι ραγδαίες -όσο και τραγικές- εξελίξεις προκαλούν αίσθηση γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση, τη στιγμή που η φημολογία των τελευταίων ημερών κάνει λόγο για ένα μυστικό που «βάραινε» τη συνείδηση του πατέρα και την αποκάλυψή του δεν άντεξε ο γιος.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σπάρτης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ