Νέα Σελήνη στον Ζυγό: Ποια ζώδια επηρεάζονται και ποια θα έχουν θετικές εξελίξεις

Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 9 Οκτωβρίου.

Ένα νέο φεγγάρι έρχεται για να μας ωθήσει να κάνουμε σημαντικά νέα ξεκινήματα στη ζωή μας. Στις 9 Οκτωβρίου 2018, στις 04:56 π.μ. πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου αυτή την φορά από το ζώδιο του Ζυγού συγκεκριμένα από την 15ο 48΄.

Η Νέα Σελήνη από τον Ζυγό στρέφει το ενδιαφέρον μας σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Σε αυτούς τους τομείς θα θελήσουμε το επόμενο χρονικό διάστημα να κάνουμε νέες ενάρξεις, αλλά και να βρούμε τις ισορροπίες μας. Η διαδικασία αυτή δεν θα είναι πάντα και τόσο εύκολη, αφού σε αυτό το φεγγάρι συμμετέχει δυσαρμονικά ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω (σχηματίζει τετράγωνο με τα Φώτα).

Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με το oroskopos.gr, βλέπουμε την θετική συμμετοχή του Άρη από τον Υδροχόο, o οποίος σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο και τη Σελήνη. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας, ιδιαίτερα ως τις 24/10, θα δούμε σημαντικές ανακατατάξεις στον τομέα των σχέσεων.  Δεν θα λείψουν οι ίντριγκες, τα παρασκήνια, οι αποκαλύψεις και οι εντάσεις στις σχέσεις που θα φέρουν ωστόσο την ώθηση να κάνουμε αλλαγές και να διώξουμε από τη ζωή μας ανθρώπους που μας επιβαρύνουν οι σχέσεις που μπορεί να χαρακτηριστούν «τοξικές»!

Ποια ζώδια επηρεάζονται άμεσα: Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου.

Ποιοι θα έχουν θετικές και τυχερές εξελίξεις με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό: Οι Δίδυμοι, Τοξότες και οι Κριοί, Λέοντες του 2ου δεκαημέρου.

Αναλυτικά:

Κριός: Καλωσόρισε νέους ανθρώπους στη ζωή σου γιατί με αυτό το νέο φεγγάρι μπορείς να πεις το μεγάλο ναι σε  μία νέα σχέση ή ακόμα και σε μία νέα συνεργασία! Οι μέρες  σε κινητοποιούν να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις.... Προστάτεψε τα επαγγελματικά σου από λόγια και κουτσομπολιά. Να θυμάσαι ότι οι προθέσεις των ανθρώπων δεν είναι και πάντα τόσο αγνές. Ο ισχυρός ανταγωνισμός μπορεί να επιφέρει προβλήματα.

Ταύρος: Με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα κάνεις αλλαγές την εργασία σου, στην καθημερινότητά σου θα ξεκινήσεις νέα επαγγελματικά projectαλλά θα βάλεις σε μία ισορροπία τα καθήκοντά σου! Ευνοείσαι για έναρξη δίαιτας, γυμναστικής και νέων δραστηριοτήτων. Όχι στον απόλυτο τρόπο σκέψης και στα σκληρά λόγια! Ίσως κάποιες στιγμές σε πιάνουν οι απαισιοδοξίες σου και κάνεις αρνητικές σκέψεις, με αποτέλεσμα να εκφράζεις θυμό ή και κακία στο περιβάλλον σου!

Δίδυμοι: Ο έρωτας σε αναζωογονεί και γεμίζει τις μπαταρίες σου! Πες ναι σε ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, στο φλερτ, στην διασκέδαση, σε μία νέα δημιουργική δραστηριότητα. Αποδέξου ωραίες προτάσεις που αφορούν νέες συνεργασίες ή και συμφωνίες. Όχι στο «σαράκι» του παρελθόντος, που σε κάνει να αναμασάς τα ίδια και τα ίδια και να νιώθεις φόβο ή και ανησυχία για το τι θα συμβεί στο μέλλον! Απέφυγε τις τολμηρές οικονομικές επενδύσεις.

Καρκίνος: Σε μία ανανέωση στο χώρο του σπιτιού, σε βελτίωση των συνθηκών στην οικογένεια, σε τρόπους που θα σε βοηθήσουν να αναπτερώσεις την ψυχολογία σου! Απομάκρυνε από κοντά σου ανθρώπους που σε κρατούν πίσω... Δείξε προσοχή στα κουτσομπολιά αλλά και στο παρασκήνιο που δημιουργείται αυτό τον καιρό εις βάρος σου! Κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σου δεν έχουν και τόσο αγνές προθέσεις απέναντί σου!

Λέων: Σε νέες ιδέες , νέες προτάσεις, μετακινήσεις, ταξίδια, νέες συμφωνίες ... Βρίσκεσαι σε πνευματική εγρήγορση με αυτή τη Νέα Σελήνη και μπορείς πραγματικά να βρεις σημαντικές λύσεις σε φλέγοντα ζητήματά σου! Μην δίνεις σημασία στο επαγγελματικό παρασκήνιο και στα λόγια που γίνονται εις βάρος σου! Το διάστημα αυτό δέχεσαι ανταγωνισμό, αλλά εσένα δεν σε αγγίζει τίποτα επομένως πήγαινε παρακάτω....  Να αναμένεις ότι θα έχεις πιέσεις στο πρόγραμμά σου και το άγχος σου θα είναι τονισμένο.

Παρθένος: Νέες ενάρξεις που γίνονται τώρα θα συμβάλουν στην αύξηση του εισοδήματός σου! Αυτό που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να κυνηγήσεις τις πηγές εκείνες που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα οικονομικά σου! Η εργασία σου κινείται σε καλά επίπεδα και τώρα γίνονται νέα ξεκινήματα που σε ευνοούν. Όχι στα ερωτικά πάθη που μπορεί να σε κάνουν να γίνεις κτητικός, απόλυτος, κυριαρχικός αλλά και ... γκρινιάρης! Δεδομένου ότι τα οικονομικά σου έχουν βελτίωση αυτό το διάστημα καλό είναι να συγκρατηθείς και να αποφύγεις τα νέα ανοίγματα.

Ζυγός: Τώρα μπορείς να κάνεις ένα νέο ουσιαστικό ξεκίνημα και μία σπουδαία αλλαγή που αφορά την ζωή σου, την εικόνα σου, τις δραστηριότητές σου! Μία νέα πρόταση θα σε γεμίσει με ενθουσιασμό. Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες. Οι πιέσεις και οι ευθύνες για τον οικογενειακό σου τομέα δεν λείπουν, όπως επίσης είναι φανερό ότι αυτό το διάστημα καλείσαι να αντιμετωπίσεις και να λύσεις υποθέσεις παρελθοντικές οι οποίες σε έχουν πληγώσει συναισθηματικά!

Σκορπιός: Αυτό το διάστημα καλείσαι να ξεκαθαρίσεις το τοπίο της ζωής σου και να προετοιμάσεις το έδαφος για νέα ξεκινήματα που θα γίνουν στην πορεία! Απομονώνεσαι, κλείνεσαι, κάνεις απολογισμό της αισθηματικής σου ζωής (μην ξεχνάς είναι & η Αφροδίτη ανάδρομη στο δικό σου ζώδιο).  Απόλαυσε την αναδιοργάνωση λοιπόν... Όχι στο παρασκήνιο που υπάρχει ιδιαίτερα σε αισθηματικές υποθέσεις. Μην βασανίζεις όμως το μυαλό σου με σκέψεις αρνητικές, οι οποίες έχουν την ρίζα τους στο παρελθόν!

Τοξότης: Ναι, στην φιλία, στην δικτύωση, σε νέες γνωριμίες, στην έναρξη μίας νέας δραστηριότητας αλλά και στα βήματα εκείνα που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στις επιθυμίες σου! Όχι στην οικονομική σπατάλη, αλλά και στον επαγγελματικό συνεταιρισμό με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος (γιατί εκεί μπορεί να υπάρξουν μπελάδες)!

Αιγόκερως: Έφτασε η στιγμή να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, να ανοίξεις μία νέα σελίδα στην καριέρα σου αλλά να κάνεις και τα βήματα εκείνα που θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις πολύ παραπάνω τα οικονομικά σου! Προσπάθησε να μην φέρεσαι τόσο σκληρά ή και ανταγωνιστικά στο περιβάλλον σου γιατί οι μέρες αυτές σε κάνουν να αμύνεσαι μέσω της επίθεσης ... Η νευρικότητα δεν θα λείψει!

Υδροχόος: Από τη Νέα Σελήνη και έπειτα είσαι γεμάτος αισιοδοξία και επιθυμία να κάνεις νέα ξεκινήματα στην ζωή σου! Έρχονται νέες επαφές, νέες συνεργασίες, πολλές επικοινωνίες ενώ αρχίζεις να φιλοσοφείς την ζωή από μία εντελώς διαφορετική σκοπιά. Ευνοούνται ενάρξεις εκπαιδευτικών σεμιναρίων αλλά και νέα συμφωνητικά... Όχι στην αντίστασή σου να κλείσεις κύκλους του παρελθόντος, οι οποίοι  έχουν ήδη κλείσει απλά εσύ επιμένεις να τους συντηρείς.

Ιχθείς: Ναι, στην βελτίωση της ερωτικής σου ζωής, στην ανάπτυξη των οικονομικών σου και στον διακανονισμό οικονομικών εκκρεμοτήτων! Οικονομικά έγγραφα θα εξελιχθούν υπέρ σου! Είναι επιπλέον μία καλή εποχή για να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν! Όχι στα πηγαδάκια κουτσομπολιών που δημιουργούνται σε συλλογικά και κοινωνικά περιβάλλοντα! Κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, δεν είναι τόσο αληθινό όσο εσύ πίστευες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ