Όταν η σεξοβόμβα των '70s, Ρακέλ Γουέλτς, φορούσε ροζ και μωβ προτάσσοντας αληθινό κι όχι ψεύτικο στήθος (Φωτό)

Φυσικά και όχι τεχνητά προσόντα!

Μια ηθοποιός που μεσουρανούσε στις κινηματογραφικές οθόνες την δεκαετία του '70 και αποτελούσε την φαντασίωση κάθε άνδρα. 


Αγαπούσε το ροζ και το έκανε μόδα

Πληθωρική με φυσικά προσόντα και πάνω απ όλα φυσικό στήθος μιας και τότε οι ωραίες κυρίες ήταν πραγματικά όμορφες, χωρίς να χει μπει νυστέρι στο σώμα ή το πρόσωπό τους.
Όπως και το μωβ που της πήγαινε τέλεια!

Ο λόγος για την Ρακέλ Γουέλτς που είχε αδυναμία στα ροζ και μωβ εσώρουχα και παρόλο που ήθελε να κάνει καριέρα με ποιοτικούς ρόλους, η φυσική της ομορφία και τα πλούσια προσώντα της εξωτερικής της εμφάνισής, της χάρισαν ρόλους πιο σέξι και φυσικά η καριέρα της εκτοξεύθηκε στα ύψη.


Μια εκρηκτική αμαζόνα

Η επιτυχία και η αναγνώριση ήρθαν πολύ γρήγορα. Το 1966 εμφανίστηκε στην ταινία «1.000.000 χρόνια π.Χ.», όπου υποδύθηκε μία πρωτόγονη γυναίκα με μακριά ξανθά μαλλιά, πλούσιες καμπύλες και ένα εντυπωσιακό μπικίνι φτιαγμένο από δέρμα ζώου.

Raquel Welch

Ήταν η ταινία που την έκανε διάσημη, σε συνδυασμό με το διαφημιστικό πόστερ, που έδινε μεγάλη έμφαση στην εξωτερική της εμφάνιση. Από τη μια στιγμή στην άλλη έγινε διάσημη και μπήκε στη λίστα με τις ωραιότερες γυναίκες στην ιστορία του κινηματογράφου.

Η Γουέλς παρουσίασε ένα εναλλακτικό και πρωτοποριακό για την εποχή πρόγραμμα εκγύμνασης, βασισμένο στη γιόγκα και την υγιεινή διατροφή. Οι κασέτες της γνώρισαν τεράστια επιτυχία και σταδιακά, η ηθοποιός επεκτάθηκε στον τομέα των καλλυντικών και της διατροφής.


Σέξι και ποιο να αντέξει(;)

Σήμερα στα 75 της, η Ρακέλ Γουέλς παραμένει εντυπωσιακά όμορφη, έχει όμως αποδείξει ότι τα χαρίσματά της δεν είναι μόνο σωματικά. Όταν μιλάει για την καριέρα της, παραδέχεται ότι βασίστηκε στην εξωτερική της εμφάνιση, αλλά ποτέ δεν προσπάθησε να κρύψει το μυαλό και τη δυναμικότητά της.

Τελικά τα κατάφερε να μείνει στην ιστορία ως μια πανέμορφη γυναίκα, η οποία εκτός από τα κάλλη της, έδειξε ότι αυτό που μετράει για να μπορέσεις να επιβιώσεις στον σκληρό κόσμο του θεάματος και του κινηματογράφου, είναι κυρίως ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά.

6
Η Γουέλς σήμερα

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ