Ζώδια: Καλό Σαββατοκύριακο για να ανακτήσετε δυνάμεις- Σε ποιους θα χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα;

Ποιά ζώδια θα έχουν επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Η αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια στο oroskopos.gr Ποιά ζώδια θα έχουν επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

 

ΚΡΙΟΣ: Οι γνωριμίες που θα κάνετε θα είναι πλούσιες και θα διέπετε σε κοινωνικό επίπεδο, ώστε να ωφελείστε και επαγγελματικά. Δουλέψτε σκληρά για να ανταμειφθείτε και κρατήστε καλά τα μυστικά σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα και όσοι βρίσκεστε στην αρχή μιας σχέσης, θα διανύσετε μια πραγματικά ευτυχισμένη περίοδο. Η σύνεση και η υπομονή θα σας ωφελήσουν σημαντικά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρόλο που ο σύντροφός σας έχει δικά του προβλήματα, σας συμπεριφέρεται πολύ τρυφερά. Δείξτε ότι είστε στο πλευρό του, τώρα που τα επαγγελματικά του άγχη τον έχουν καθηλώσει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να συγκεντρώσετε τη δύναμη που σας λείπει. Τολμήστε κάτι εντελώς νέο και πρωτοποριακό, κάτι που θα αλλάξει την εμφάνισή σας στα μάτια των άλλων.

 

ΛΕΩΝ: Δείξτε το πραγματικό σας πρόσωπο, χωρίς κανέναν ενδοιασμό ή αναστολή. Χρησιμοποιήσετε για εργαλεία σας την υπομονή και το θάρρος και υλοποιήστε τους στόχους σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με καλή πίστη στις αδυναμίες των άλλων και τονισμένο το εγώ σας, θα βελτιώσετε την επικοινωνία σας. Αποκαταστήστε τα μεγάλα κενά που έχουν δημιουργηθεί σε ορισμένες σχέσεις σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Θα κουραστείτε από την προσπάθεια να πείσετε για τις καλές σας προθέσεις. Η καλή επικοινωνία θα είναι σύμμαχός σας, για να έχετε άριστες σχέσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκεί που θα εξαντλούνται οι αντοχές σας, θα ενθαρρύνεστε από τη θετική ανταπόκριση. Θα νιώσετε συναισθηματικά ολοκληρωμένοι και αυτό θα σας χαρίζει ηρεμία και δύναμη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Παρά την αγωνία που θα έχετε, ορισμένες θετικές εξελίξεις θα σας ικανοποιούν. Καινούρια στοιχεία του χαρακτήρα σας που ήταν μπλοκαρισμένα, θα αρχίσουν να βγαίνουν προς τα έξω.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάτι καινούριο γεννιέται μέσα σας και αλλάζει ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τους άλλους. Θα σας βγει αυθόρμητα ένα μεγάλο παράπονο που θα αφορά το πόσο οι άλλοι σας καλύπτουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μετά από επίπονες και μακροχρόνιες προσπάθειες θα κερδίσετε την αναγνώριση που επιθυμούσατε. Η επιθυμία σας να ξεφύγετε από έναν κλοιό ατόμων που εμποδίζει την ψυχολογική σας ωρίμανση.

 

ΙΧΘΥΣ: Πάρτε τη μεγάλη απόφαση να κάνετε τον απολογισμό σας, ώστε να διαπιστώσετε τι απορροφά την ενέργειά σας. Έχετε μεγάλη δυσκολία στο να πάρετε από τους άλλους ενέργεια για να εμψυχωθείτε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ