Θέλεις να είσαι όμορφη, χαρούμενη και υγιής; Ακολούθησε 8 μαγικά tips!

Τα μη ρεαλιστικά πρότυπα ομορφιάς και τα social media, μπορεί συχνά να σε κάνουν να νιώσεις πως δεν είσαι όμορφη, πετυχημένη… χαρούμενη.

Μια από τις μεγαλύτερες παγίδες είναι η σύγκριση που κάνουμε με τους άλλους ανθρώπους. Απορροφόμαστε από την εικόνα τους ή την επιτυχία τους και δυστυχώς αντί να εμπνευστούμε θετικά, απογοητευόμαστε που δεν είμαστε το ίδιο.

Κάθε γυναίκα οφείλει να δώσει στον εαυτό της το χρόνο που χρειάζεται για να επιτύχει τους στόχους της. Η ομορφιά ξεκινάει πρώτα απ’ όλα από μέσα μας, όταν το πάρουμε απόφαση ότι θέλουμε να είμαστε υγιείς, ευτυχισμένες και πετυχημένες.

Δες λοιπόν 8 tips για να αναπτερώσεις την αυτοπεποίθηση σου και να εκπέμπεις ομορφιά και υγεία, από το ediva.gr.

8 tips για να φαίνεσαι νέα, όμορφη και με αυτοπεποίθηση!

1. Αποδέξου την πραγματικότητα

reality 2019 protipa omorfia

Είναι πολύ σημαντικό να κοιτάς τον εαυτό σου και τη ζωή σου με ειλικρίνεια. Κάποιες φορές προσπαθούμε να υπερβούμε τον εαυτό μας και να του επιβάλλουμε πράγματα που επί της ουσίας δε μας ταιριάζουν.

Παρατήρησε τον εαυτό σου και το σώμα σου και δίχως κακία αποφάσισε τι σου αρέσει και τι όχι, τι μπορεί όντως να αλλάξει και τι όχι. Κατέγραψε τα δυνατά σου σημεία και φτιάξε ένα πρόγραμμα ώστε να τα εξελίξεις.

Κοίτα μέσα σου και δες τι θέλεις εσύ να καταφέρεις και όχι τι περιμένουν οι άλλοι από εσένα. Ένας άνθρωπος που ξέρει τι θέλει και ψάχνει να βρει ρεαλιστικούς τρόπους να το πετύχει, δεν μπορεί παρά να εκπέμπει αυτοπεποίθηση!

2. Χαμογέλα

xamogelo ugeia gunaika omorfi

Ο εγκέφαλος μας είναι ένας υπολογιστής που δέχεται τις εντολές που του δίνουμε. Είναι ένα όργανο το οποίο καλλιεργείται και εκπαιδεύεται. Όταν λοιπόν χαμογελάς, θα δεις ότι όλο το σώμα σου αλλάζει και φαίνεσαι αυτόματα πιο όμορφη.

Με ένα χαμόγελο ανασηκώνονται οι μύες των ματιών και χειλιών και φαίνεσαι πιο νέα. Επίσης, ο εγκέφαλος σου λαμβάνει κατευθείαν ένα θετικό μήνυμα που το βοηθάει να βλέπει πιο καθαρά τα πράγματα δίχως άγχος και περιττές σκέψεις.

Όταν χαμογελάς προσελκύεις δίπλα σου θετικά άτομα, τα οποία σε βοηθούν να διατηρήσεις αυτό το συναίσθημα χαράς!

3. Στάσου ίσια

stasi somatos tips

Δες επίσης 6 Τρόπους για να ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι από το μηδέν!

Όπως είπαμε και παραπάνω, ο εγκέφαλος μας δέχεται τις εντολές που του δίνουμε μέσω του σώματοςμας.

Έτσι λοιπόν όταν στέκεσαι ίσια, το μυαλό σου παίρνει το μήνυμα ότι είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου και δε φοβάσαι.

Επιπλέον, φαίνεσαι πιο ψηλή, αναδεικνύεις το σώμα σου και δείχνεις έτοιμη να κατακτήσεις τον κόσμο!

4. Δέξου κοπλιμέντα

koplimenta omorfia apodoxi

Ίσως σου έχει τύχει να σου πει κάποιος ότι είσαι όμορφη ή να κάνει ένα θετικό σχόλιο για το χαρακτήρα σου και εσύ να απάντησες “Έλα τώρα, είμαι χαλιά” ή “Σιγά τι έκανα”. Μη μειώνεις τον εαυτό σου!

Σίγουρα πρώτα απ’ όλα πρέπει να σε αποδέχεσαι εσύ, αλλά η αναγνώριση που παίρνουμε από τους άλλους ανθρώπους είναι επίσης σημαντική. Eιδικά αν προέρχεται από άτομα που μας αγαπάνε.

Αντί λοιπόν να υποβιβάζεις τον εαυτό σου μάθε να λες φράσεις όπως “Ευχαριστώ! Δούλεψα πολύ σκληρά για αυτό το πρότζεκτ, χαίρομαι που σου άρεσε!”.

Θα δεις ότι έτσι θα παίρνεις πιο σοβαρά τον εαυτό σου και θα μάθεις την αξία σου!

5. Διάλεξε τους φίλους σου προσεχτικά

files sigouria e-diva..gr

Όση προσπάθεια και αν κάνεις να βελτιώσεις τον εαυτό σου, πάντα θα μένεις πίσω αν περιτριγυρίζεσαιαπό άτομα που κάνουν κακό στην ψυχολογία σου. Κάποιοι άνθρωποι είναι τοξικοί και μας προκαλούν άσχημα συναισθήματα.

Προσπάθησε να αποφύγεις τα άτομα που προσπαθούν να σε μειώσουν για να νιώσουν αυτοί καλύτερα. Μπορεί να είναι ένας άντρας που σου προκαλεί ανασφάλεια για να μην τον αφήσεις. Η μια “φίλη” που θα θέλει όλα τα φώτα πάνω της και θα προσπαθεί να σε προσβάλλει σε κάθε ευκαιρία δήθεν περιπαικτικά.

Δέξου τις συμβουλές από τους ανθρώπους που θέλουν πραγματικά να είσαι καλά, δίχως να έχουν κάτι να κερδίσουν από εσένα.

6. Φρόντισε την υγεία σου

skin soma peripoiisi omorfi

 

Δες επίσης 6 Tips για σωστό λούσιμο και δυνατά μαλλιά!

Ένα σώμα που δε δέχεται φροντίδα, δεν μπορεί να υποστηρίξει ένα μυαλό που θέλει να καταφέρει πολλά.

Η σωστή διατροφή σε συνδυασμό με την άσκηση κατ’αρχάς μας προσφέρει ένα όμορφο και υγιές σώμα. Επιπλέον, βοηθάει στην παραγωγή ενδορφίνης, κάτι το οποίο μας προκαλεί θετικά συναισθήματα.

Μάθε να περιποιείσαι τον εαυτό σου και να του δίνεις τα σωστά »καύσιμα». Φρόντισε τα προϊόντα που επιλέγεις για το δέρμα σου και τα μαλλιά σου να είναι καλής ποιότητας. Έτσι θα είσαι πάντα λαμπερή και όμορφη!

7. Φόρα κόκκινα

red woman confident

Έρευνες δείχνουν ότι το κόκκινο χρώμα έχει την ικανότητα να μας κάνει να νιώθουμε πιο δυναμικές. Επίσης το κόκκινο φαίνεται να προσελκύει περισσότερο το αντίθετο φύλο.

Εάν λοιπόν είσαι έτοιμη για μια μεγάλη έξοδο ,φόρα ένα κόκκινο κραγιόν ή ένα κόκκινο φόρεμα για να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου!

8. Να είσαι ο εαυτός σου

nea dinati selfcare omorfi

Είσαι μοναδική! Όταν καταλάβεις ότι αυτά τα χαρακτηριστικά σου που σε κάνουν να νιώθεις “διαφορετική” είναι τα ίδια που σε κάνουν όμορφη, θα αλλάξει όλος ο κόσμος σου!

Δεν μπορείς να προσποιηθείς ότι είσαι κάποια άλλη και αν το κάνεις θα δεις ότι αργά η γρήγορα θα απογοητευτείς.

Όσο αναγνωρίζεις την προσωπικότητα σου και αποδέχεσαι το σώμα σου, η αυτοπεποίθηση που εκπέμπεις αυξάνεται ραγδαία!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ