Πρέβεζα: Βρέθηκε κρανίο - Πιθανολογείται ότι ανήκει στην Αγγελική Πεπόνη που εξαφανίστηκε πριν από 10 χρόνια

Τι υποστηρίζει ο ιατροδικαστής.

Σημαντικά στοιχεία στην αστυνομική έρευνα για την υπόθεση του ανθρώπινου κρανίου που εντοπίστηκε πριν από 3 ημέρες, κατά τη διάρκεια χωματουργικών εργασιών στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας, θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση της οποίας το πόρισμα αναμένεται.

Ωστόσο, αξιόπιστες πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφέρουν ότι τα ευρήματα του ιατροδικαστή, καθηγητή κ. Βουγιουκλάκη, συνάδουν με κρανίο νεαρής γυναίκας, ενώ ο χρόνος θανάτου τοποθετείται πριν από περίπου 10 χρόνια.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το star.gr, οι αρχές πιθανολογούν ότι ενδεχομένως να ανήκει στην Αγγελική Πεπόνη, η οποία είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς στις 17 Ιουνίου 2010 και από τότε δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής.

Οι αστυνομικοί, αλλά και η οικογένεια της κοπέλας, περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA για να δουν αν τελικά το κρανίο ανήκει στην Αγγελική Πεπόνη όπως αναφέρει το prevezatoday.gr.

Η εξαφάνιση της νεαρής Αγγελικής είχε απασχολήσει εκείνη την εποχή τα μέσα ενημέρωσης.

Όλα αυτά τα χρόνια η οικογένεια της Αγγελικής Πεπόνη ανεβαίνει έναν τεράστιο Γολγοθά, περιμένοντας να μάθει κάποια νέα για το κορίτσι.

Πιθανόν το κρανίο που βρέθηκε στη ΒΙΠΕ να ξεκλειδώσει το μυστήριο της εξαφάνισής της.