Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

“Go Green” στο Cycladic Shop: Κεραμικά γλυπτά του Hope αποκλειστικά σχεδιασμένα για το Shop

Φέτος το Φθινόπωρο το Cycladic Shop ντύθηκε στα πράσινα! 

Με τίτλο “Go Green”,  η φθινοπωρινή όψη του Cycladic Shop αποκτά την αρχετυπικά απλή και ολοένα πιο αναγκαία ομορφιά της φύσης.

Στο πλαίσιο των «μεταμορφώσεων» που πραγματοποιεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα το Shop σε συνεργασία με στυλίστες και interior designers, το νέο concept  διακόσμησης, τυλίγει με αληθινούς πόθους (Epipremnum aureum) τα αντίγραφα των εκθεμάτων του Μουσείου, τα κοσμήματα και τα αντικείμενα, ξυπνώντας αναμνήσεις από τα εσωτερικά των αθηναϊκών σπιτιών των 60's και των 70's! Η ανθεκτική ομορφιά τους  και η καταπραϋντική τους ενέργεια δημιουργούν έναν "πράσινο" ιστό που συνδέει με τον πιο φυσικό τρόπο το παρελθόν με το σήμερα. 

Στο πράσινο αυτό περιβάλλον φιλοξενούνται τα νέα φθινοπωρινά αντικείμενα του Cycladic Shop μεταξύ των οποίων τα μοναδικά κεραμικά γλυπτά του street artist HOPE αποκλειστικά σχεδιασμένα για το Shop.

Εικόνες και στοιχεία από αρχαίους πολιτισμούς συγχωνεύονται στa γλυπτά του ΗΟΡΕ για να συνθέσουν υβριδικές οντότητες: δοχεία, βάζα και αγγεία θυμίζουν εξωγήινες καρτουνίστικες μορφές που ενώ έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν, μοιάζουν να μας επισκέπτονται από το μέλλον. Το σύμπαν του HOPE αποτελείται από ιερά σύμβολα του χθες και του σήμερα. Το παρόν και το παρελθόν συνομιλούν παράφωνα και δημιουργούν ένα νέο σύστημα ιδανικών, προκαλώντας του κανόνες της συμμετρίας και της τελειότητας για να επιτύχουν μια καινούρια ανάγνωση της πραγματικότητας.


Για περισσότερη ευκολία αναζητείστε τα κεραμικά του HOPE και όλα τα νέα φθινοπωρινά αντικείμενα του Cycladic Shop online, στο www.cycladic.gr. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
Νεοφύτου Δούκα 4, 106 74, Αθήνα 
T: 210 7228321-3 
www.cycladic.gr

Το Cycladic Shop λειτουργεί  ώρες και μέρες του Μουσείου: 

Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο: 10.00-17.00
Πέμπτη:10.00-20.00
Κυριακή: 11.00-17.00
Τρίτη κλειστά
Έκπτωση από 10 έως 30% για τους Φίλους του ΜΚΤ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ