H νύφη ήθελε να είναι η πιο αδύνατη & η πιο ωραία – Φόρτωνε με παχυντικά ροφήματα αντί για διαιτητικά τις αδελφές της παράνυμφες

Ίσως να το παράκανε λίγο!

Είναι γνωστό πως οι νύφες αγχώνονται λίγο πριν το γάμο. Θέλουν να κλέψουν τις εντυπώσεις και στη δική τους μεγάλη μέρα να είναι αυτές οι πρωταγωνίστριες.

Μια νύφη όμως στην Αυστραλία έγινε ανόητη αφού ο ναρκισσισμός και η ανασφάλεια της την οδήγησαν να κάνει κάτι που σίγουρα δεν πρέπει να νιώθει υπερήφανη.

Η Πένι έδινε κάθε μέρα έναειδικό σκεύασμα πρωτεΐνης  για αύξηση όγκου των μυών στις αδερφές της, που θα ήταν παράνυμφες στον γάμο για να παχύνουν και έτσι η ίδια να δείχνει πιο αδύνατη.

"I knew I would get a little bridezilla-ish but this wedding-focused atmosphere may have sent me into the stratosphere," the bride said, adding that she "felt like Jan Brady in the middle" of her two sisters.

Μάλιστα τους έλεγε ψέματα ότι είναι διαιτητικό ρόφημα. Αποτέλεσμα ήταν τα κορίτσια να μη χωρούν στα ρούχα τους και η μοδίστρα να ράψει μεγαλύτερο το νούμερο στα φορέματα που είχε ετοιμάσει για αυτές.

Και σα να μην έφτανε όλο αυτό η νύφη τους επέβαλε να φορέσουν κίτρινα φορέματα για να έχουν ακόμα πιο άσχημη  εμφάνιση μιας και θα αναδεικνύονταν περισσότερο τα παραπανίσια κιλά.

"Penny" says the ploy stemmed from a feeling of lifelong competition with her sisters.

Το σχέδιο της έπιασε τόπο και η Πένι ήταν η πιο αδύνατη και λαμπερή παρουσία στο γάμο!

Κοιτάζω τις φωτογραφίες του γάμου και δεν θυμάμαι ούτε μια στιγμή που δεν ήμουν εγώ το κέντρο της προσοχής και η απαστράπτουσα  μέσα στην αίθουσα της δεξίωσης. Μερικές φορές αισθάνομαι μια πικρία ενοχής που στέκομαι εκεί πανέμορφη στο νυφικό μου φόρεμα και οι αδελφές μου  δίπλα μου παχουλές.

Και οι δύο αδελφές μου είναι πανέμορφες. Εκθαμβωτικές ", συνεχίζει η Πένι. "Πάντα ένιωθα σαν τον Jan Brady στη μέση - δεν ήμουν τόσο καυτή και δημοφιλής όσο η μεγαλύτερη αδελφή μου, και δεν ήμουν τόσο χαριτωμένη και χαρούμενη όσο η νεότερη αδελφή μου. Αλλά βρήκα έναν άνδρα που με αγαπούσε για αυτό που ήμουν και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ