Σγουρομάλλες: 6 εντυπωσιακά κουρέματα για να ξεχωρίσεις

Οι κομψές, αυτές, αλλαγές θα κάνουν τα μαλλιά σου πιο υγιή, λαμπερά και δυνατά.

Πολλοί νομίζουν ότι τα φυσικά σγουρά μαλλιά δεν χρειάζονται κάποια ιδιαίτερη περιποίηση. Παρόλα αυτά, για να είναι υγιή τα μαλλιά, δε πρέπει να τα αφήνουμε στη μοίρα τους. Στο άρθρο αυτό, θα βρεις 6 εντυπωσιακά κουρέματα για σγουρομάλλες!

Τα συγκεκριμένα καθημερινά χτενίσματα που μας παρουσιάζει το ediva.gr θα σου δώσουν ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό στυλ

Κουρέματα για σγουρά μαλλιά!

Μακριά με χαλαρούς κυματισμούς

loose waves e-diva.grlong,loose waves e-diva.gr

Τα μακριά μαλλιά ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες! Αποτελούν μία νεανική εμφάνιση που κάθε γυναίκα θέλει να έχει. Ωστόσο, πρέπει πάντα να τα περιποιούμαστε. Επιπλέον, ο χαλαρός κυματισμός των μαλλιών δίνει όγκο και τα μαλλιά φαίνονται πιο υγιή και λαμπερά.

Μακριά με Αφέλειες

curly with bangs e-diva.grcurly haircuts and bangs e-diva.gr

Είναι ένα χτένισμα, το οποίο ταιριάζει κυρίως σε οβάλ πρόσωπα. Οι αφέλειες γλυκαίνουν το πρόσωπο και δημιουργούν ένα ιδιαίτερο στυλ. Θα σου πρότεινα να τις δοκιμάσεις, γιατί είναι μια αλλαγή που θα σε ξαφνιάσει θετικά.

Μακριά μέχρι τον ώμο

mexri ton wmo e-diva.grshoulder-length layers e-diva.gr

Τα σγουρά μαλλιά που είναι μέχρι τον ώμο είναι τα καλύτερα! Μπορούν να σου δώσουν μία κομψή, σοβαρή και στιλάτη εμφάνιση. Εκτός αυτού, τα μαλλιά σε αυτό το μήκος, μπορείς να τα φροντίζεις με μεγαλύτερη ευκολία. Η τρίχα είναι πιο υγιής στο συγκεκριμένο μήκος, παρά στα πολύ μακριά μαλλιά. Είναι ένα κλασσικό κούρεμα που ταιριάζει σε όλα τα είδη προσώπων.

Κοντό σγουρό μαλλί

pixie cut e-diva.grclassic short hair e-diva.gr

Το κοντό μαλλί έχει έρθει ξανά στη μόδα. Είναι μία επιλογή που κάνουν λίγες γυναίκες. Ωστόσο, το συγκεκριμένο κούρεμα δίνει ένα μοναδικό στυλ! Ταιριάζει περισσότερο στα πρόσωπα που έχουν έντονες γωνίες. Το χτένισμα αυτό, δίνει την εντύπωση μιας δυναμικής και ανεξάρτητης γυναίκας, η οποία, ταυτόχρονα, είναι πολύ ελκυστική. Είναι μία επιλογή που δε πρέπει να διστάσεις να κάνεις.

Κυματιστά καρέ

wavy lob e-diva.grkumatista mallia e-diva.gr

Τα κούρεμα αυτό είναι ιδανικό για όσες έχουν χαμηλές μπούκλες ή κυματιστά μαλλιά. Επίσης, το καρέ δίνει ένα ιδιαίτερο και σοβαρό στυλ. Είναι το κατάλληλο χτένισμα για γυναίκες με άποψη!

Corkscrew Curls

corkscrew curls e-diva.grcurly hairstyle e-diva.gr

Το κούρεμα αυτό ταιριάζει απίστευτα σε ωοειδή πρόσωπα! Είναι ένα πολύ νεανικό και κομψό χτένισμα! Οι μπούκλες θα σού προσφέρουν όγκο και θα φαίνεσαι πάντα καλοχτενισμένη!

Όλα τα παραπάνω κουρέματα είναι μόνο ορισμένες ιδέες για καινούργιες αλλαγές. Οι κομψές, αυτές, αλλαγές θα κάνουν τα μαλλιά σου πιο υγιή, λαμπερά και δυνατά.

Επιπλέον, θα αλλάξουν το πρόσωπο και την εμφάνισή σου, κι ως αποτέλεσμα, θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σου. Μη φοβάσαι,λοιπόν, να επισκεφτείς το κομμωτήριο! Τόλμησέ το!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ