Αχ Mega Mou δεν ήθελα να σου πω το "Τελευταίο αντίο" (φώτο-Βίντεο)

#Megasynexizoume  θα είμαστε για πάντα μαζί σου στο «Studio 5» και θα φοράμε τα «Φρου- φρου» μας.  Ο «Ορίζοντας» δεν έχει όρια  γιατί πολύ απλά θα είσαι για πάντα στο «Ρετιρέ» της καρδίας μας

Ήταν 20 Νοεμβρίου 1989 όταν σε υποδέχτηκα στη ζωή μου. Ήσουν το καινούργιο «τηλεοπτικό μωράκι» που θα μας έβαζε σε έναν άγνωστο μέχρι τότε κόσμο.

Από τα πρώτα σου βήματα μας έφερες τα Megala γεγονότα με την έγκυρη ενημέρωση σου . Ειδήσεις με πλούσια ρεπορτάζ και live αναμεταδόσεις όλων των σημαντικών γεγονότων.

Εκπομπές με σπουδαίους καλεσμένους . Μεγάλες στιγμές. Μεγάλες συνεντεύξεις . Ακριβώς όπως ταιριάζει σε ένα «Μεγάλο κανάλι» 

Ειρήνη Νικολοπούλου  συνέντευξη με τον εξόριστο Γιάσερ Αραφάτ για το Mega

 

«Μήλον της έριδος» η τηλεθέαση και εσύ έβγαινες πάντα νικητής .   Ακόμα και τώρα που χτυπημένο από την «Προδοσία» των ιθυνόντων ετοιμαζόσουν να μας πεις «Το τελευταίο αντίο».

"Το τελευταίο αντίο" - Mega

Τι να πρωτοθυμηθώ; Από την πρώτη στιγμή «έσπασες τον πάγο» και δεν ήμασταν «Δυο ξένοι» . Πώς να είμαστε; Μας πήγαινες στα καλύτερα και ήσουν η καλύτερη παρέα.

Μαζί σου μείναμε στο "Κόκκινο δωμάτιο", μαζί με τις «Τρεις χάριτες». Πήγαμε στο «Κάτω Παρτάλι» και γνωρίσαμε τους «Φρουρούς της Αχαΐας», και τις «Μάγισσες της Σμύρνης»

Το κόκκινο δωμάτιο - Mega

 

«Ήρθε κι έδεσε» η σχέση μας .  Κι ας ήταν οι φίλοι μας καμιά φορά «Απαράδεκτοι» . Τους λατρέψαμε γιατί ήταν ανατρεπτικοί μοντέρνοι και μας έκαναν να γελάμε.

 

 «Επτά  θανάσιμες πεθερές» δεν κατάφεραν να χαλάσουν τον «Βίο ανθόσπαρτο» που ζήσαμε μαζί. 

Βιος ανθόσπαρτος - Mega

 

Σε ακολουθούσαμε ακόμα κι όταν μας έδινες «Ραντεβού στα τυφλά» για να ζήσουμε «Χάι ροκ» καταστάσεις  και να μιλήσουμε «Περί ανέμων και υδάτων»

Ζήσαμε «Ευτυχισμένοι μαζί» ξέροντας ότι «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» , τους «Λατρεμένους μας γείτονες». 

Ήμασταν «Μοντέρνα οικογένεια» και περάσαμε όμορφα στο «Ξενοδοχείο Αμόρε» και συγκινηθήκαμε στο «Νησί».  

«Πενήντα – πενήντα» μέχρι τελευταία στιγμή αυτά τα ποσοστά έδινα στο αποτέλεσμα της διαμάχης γιατί δεν ήθελα να πιστέψω ότι θα φύγεις «Έτσι ξαφνικά».

Έτσι ξαφνικά

Και τώρα που δεν μας έμειναν  ούτε «Δυο μέρες μόνο» , θέλω να σου πω ένα Megalo ευχαριστώ για όσα μου έδωσες όλα αυτά τα χρόνια.  Και μη το βάζεις κάτω . 

#Megasynexizoume  θα είμαστε για πάντα μαζί σου στο «Studio 5» και θα φοράμε τα «Φρου- φρου» μας.  Ο «Ορίζοντας» δεν έχει όρια  γιατί πολύ απλά θα είσαι για πάντα στο «Ρετιρέ» της καρδίας μας. 

Studio 5- Ειρήνη Νικολοπούλου -Ρίκα Βαγιάνη

Στο αποδείξαμε. Μείναμε μαζί σου ως το ένδοξο τέλος της Megaλης ιστορίας σου. Το έδειξε η τηλεθέαση που είχες μέχρι την τελευταία στιγμή. Λίγο πριν πέσει το "Μαύρο". Ας όψονται οι αίτιοι...

Εν κατακλείδι: Αν υπάρχει Έλληνας δημοσιογράφος που θεωρεί ότι αυτό που έγινε με το Mega Channel δεν τον "αφορά" και δεν τον "αγγίζει" "Κάτι δεν καταλαβαίνει και δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει" που έλεγε κι ο  Νιόνιος

Ειρήνη Πιτσόλη

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ