Συγκινεί το "αντίο" της Μιρέλλας Παπαοικονόμου στο Mega: «Το δεύτερό μου σπίτι χθες βράδυ βγήκε σε... πλειστηριασμό» (φώτο)

Η  Μιρέλλα Παπαοικονόμου έχει υπογράψει μερικές από τις πιο δημοφιλείς σειρές του Mega

Το Mega Channel είναι πια παρελθόν. Ύστερα από 29 χρόνια λειτουργίας το "Μεγάλο κανάλι" έφυγε οριστικά από τους  δέκτες μας. Το "Μαύρο" έπεσε τα ξημερώματα της Κυριακής, την ώρα που προβάλλονταν ένα επεισόδιο των "Απαράδεκτων". 

Η  Μιρέλλα Παπαοικονόμου έχει υπογράψει μερικές από τις πιο δημοφιλείς σειρές του Mega . Ανάμεσα τους «Γυναίκες», «Αναστασία», «Μη φοβάσαι τη φωτιά»,  «Απών» , «Λόγω τιμής» και άλλες.

Η γνωστή σεναριογράφος αποχαιρέτησε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στην επίσημη σελίδα του "Λόγω τιμής" στο Facebook και στο Instagram  το «δεύτερο σπίτι» της, το Mega. Ευχαρίστησε όσους δούλεψαν μαζί αυτά τα χρόνια αλλά και τον κοινό που τους εμπιστεύτηκε.

 

 

«Το δεύτερό μου σπίτι χθες βράδυ βγήκε σε... πλειστηριασμό. Μαζί μ´αυτό και οι ψυχές που καταθέσαμε όλοι εμείς- δημιουργοί, ηθοποιοί, τεχνικοί και σκηνοθέτες. Ευχαριστώ όλους όσους με πίστεψαν, με στήριξαν και μ´ εμπιστεύτηκαν 25 ολόκληρα χρόνια. Τους ευχαριστώ, γιατί μου χάρισαν στιγμές ευτυχίας, δίνοντας μου την ευκαιρία να επικοινωνήσω με τον κόσμο που όλα τα χρόνια με ακολούθησε στα ταξίδια του μυαλού μου!», , έγραψε στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο με τους τίτλους αρχής του σήριαλ "Λόγω τιμής" 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ