Γενέθλια για την Ελένη Μενεγάκη: «Νιώθω πιο νέα κι από την κόρη μου»

«Μακάρι όλο αυτό που βλέπω να το έχω στολισμένο και σπίτι μου! Είναι απίθανο, είναι μοναδικό. Δεν έχω λόγια» είπε με ενθουσιασμό.

Γενέθλια έχει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη, η οποία έγινε 49 χρονών και δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της, από τις ευχές που δέχθηκε.

Εξάλλου μοιάζει τόσο νέα και το νιώθει επίσης για αυτό και μπορεί να το βγάζει προς τα έξω.

Η έκπληξη που της ετοίμασαν οι συνεργάτες της στον Alpha την συγκίνησαν!

«Η εντολή σήμερα είναι ότι κλείνεις τα 35», της είπε ο επί χρόνια συνεργάτης, με την παρουσιάστρια να απαντά: «Έλα που μου τα έλεγε ο Πολυχρονίου. “Τι τα λες τα χρόνια σου; Θα στα μετράνε για πάντα…”. Και του έλεγα “Γιατί; Πόσο καιρό θα μείνω;”».

Όταν η παρουσιάστρια πήγε στην τούρτα για να σβήσει τα κεράκια είπε: «Πόσα κεράκια βάλατε; Λιγότερα κι απ’ την κόρη μου; Δεν πειράζει, γιατί εγώ μπορεί να νιώθω πιο νέα κι από την κόρη μου», και έκανε την ξεχωριστή της ευχή.

«Αποφάσισα να σταματήσω να φοράω ψεύτικα λουλούδια στα μαλλιά… Ήταν αγαπημένα μου τα στεφανάκια και κάποια στιγμή αποφάσισα να τα βγάλω… Πρέπει να σταματήσει αυτό γιατί βαρέθηκα να το βλέπω επάνω μου… Το έκοψα εντελώς, κάποια στιγμή όμως μου λείπει και δύο τρεις φορές το χρόνο φοράω ένα ψεύτικο λουλουδάκι…».

Φυσικά, η Ελένη δεν θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει και μέσω Instagram όλο τον κόσμο που της ευχήθηκε!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ