4 επιλογές για βάψιμο μαλλιών με φυσικό τρόπο!

Κάθε γυναίκα θέλει να αισθάνεται όμορφα με τον εαυτό της και οι αλλαγές στα μαλλιά, όσο μικρές ή μεγάλες και αν είναι, μας δίνουν αυτήν την αίσθηση. Θα σου δείξω εύκολο βάψιμο μαλλιών με φυσικό τρόπο, που μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι, χωρίς να ανησυχείς αν βλάψεις το τριχωτό της κεφαλής σου.

Οι χημικές βαφές καταστρέφουν με την πάροδο των χρόνων τα μαλλιά, αφήνοντας τα λεπτά, θαμπά και χωρίς ελαστικότητα. Αν δεν επιδιώκεις τις μεγάλες αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών σου, τότε οι φυσικοί τρόποι που θα σου δείξω είναι ιδανικοί για εσένα, αφού θα ανανεώσεις το look σου εύκολα και γρήγορα, χωρίς να φοβάσαι αν βλάψεις την τρίχα, όπως αναφέρει το ediva.gr.

Εύκολο βάψιμο μαλλιών με φυσικό τρόπο!

 

1) Ξάνοιγμα μαλλιών με χαμομήλι

mallia ksanigmena me xamomili

Είναι γνωστό ότι το χαμομήλι βοηθάει να αποκτήσεις καστανόξανθες ανταύγειες στα μαλλιά σου, αρκεί να περιλούσεις τα μαλλιά σου με αυτό αφού έχεις λουστεί κανονικά. Βράσε 2-3 φακελάκια χαμομήλι, ανάλογα το μάκρος και το πάχος των μαλλιών σου, άφησε το να κρυώσει και αφού λουστείς πέρασε τα μαλλιά σου με αυτό. Επανέλαβε τη διαδικασία για 2-3 φορές την εβδομάδα και θα δεις πως σε λίγο καιρό θα έχεις ανοιχτές ανταύγειες στα μαλλιά σου.

2) Φυσική βαφή Χένα

xena fysikh bafh

Η φυσική βαφή χένα, είναι απολύτως ασφαλής, αρκεί να βρεις μια χωρίς χημικές προσμίξεις. Η αγνή χένα αφήνει ένα κόκκινη χρώμα στα μαλλιά και τα κάνει πιο δυνατά και λαμπερά. Αυτή που έχει προσμίξεις για να αποκτήσει διάφορες αποχρώσεις δεν είναι απολύτως ασφαλής, αφού αν έρθει σε επαφή με βαμμένα μαλλιά,μπορεί να προξενήσει αλλεργίες, Σε φυσικά μαλλιά,δεν θα συναντήσεις κάποιο πρόβλημα και θα δεις πως με την πάροδο του χρόνου θα είναι πιο υγιή και όμορφα τα μαλλιά σου. 

3) Μαύρο τσάι για λάμψη στα σκουρόχρωμα μαλλιά

tsaki mauro sta mallia gia lampsi

Αν έχεις σκούρο καστανό και μαύρο χρώμα στα μαλλιά σου, τότε το μαύρο τσάι είναι το ιδανικό για εσένα για να αποκτήσεις λαμπερά και ελαστικά μαλλιά. Αφού λουστείς, πέρασε τα μαλλιά σου με αυτό, εφόσον έχει κρυώσει, και επανέλαβε για 2-3 φορές την εβδομάδα. Σύντομα θα δεις εντυπωσιακά αποτελέσματα.

4) Κανέλα για κοκκινόχρωμες ανταύγειες

kanela me malaktiko sta mallia gia kokinoxrwmes antaygies

Αν σου αρέσουν οι φυσικές κοκκινόχρωμες ανταύγειες, δεν έχεις παρά να αναμείξεις λίγο μαλακτικό με 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα και να το περάσεις στα μαλλιά σου. Το μείγμα θα είναι πηχτό και θα πρέπει να επαλείψεις τα μαλλιά σου με αυτό και να το αφήσεις για 2-3 ώρες. Έπειτα ξέπλυνε με άφθονο νερό και λούσου κανονικά προσθέτοντας στο τέλος μαλακτικό για να είναι μαλακά και ευκολοχτένιστα. Κάνε το 1-2 φορές την εβδομάδα και θα δεις τα μαλλιά σου να αποκτούν μια κοκκινόχρωμη απόχρωση και πολύ λάμψη.

Αυτές οι υπέροχες λύσεις για βάψιμο μαλλιών με φυσικό τρόπο, θα σου χαρίσουν πανέμορφα, υγιή μαλλιά με μια δόση ανανέωσης και διαφορετικής απόχρωσης. Επίλεξε το αν έχεις φυσικά μαλλιά και θέλεις να δεις μια μικρή αλλαγή χωρίς να τα βλάψεις.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ