Αρχίζουν σήμερα οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις - Μέχρι πότε θα διαρκέσουν

Τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν -προαιρετικά- και την Κυριακή, 4 Νοεμβρίου.

Με ελπίδες για τόνωση του τζίρου ξεκινούν σήμερα, Πέμπτη, 1η Νοεμβρίου, οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις που θα διαρκέσουν μέχρι το Σάββατο, 10 Νοεμβρίου ενώ την πρώτη Κυριακή των ενδιάμεσων εκπτώσεων, δηλαδή στις 4 Νοεμβρίου, προαιρετικά, τα εμπορικά καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν.

Με την ευκαιρία της διενέργειας των εκπτώσεων η ΕΣΕΕ υπενθυμίζει με εγκύκλιό της στις εμπορικές ομοσπονδίες και όλους τους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, οδηγίες και διευκρινίσεις, για τη διενέργεια των εκπτώσεων και την ορθή διενέργειά τους.

«Αν και μέχρι σήμερα οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι δεν έχουν αποδειχτεί αποδοτικές, εντούτοις η αγορά βρίσκεται σε διαδικασία αναπροσαρμογής, οπότε ευελπιστούμε οι προσεχείς φθινοπωρινές εκπτώσεις να έχουν καλύτερα αποτελέσματα και να δώσουν μια σημαντική ανάσα στα ταμεία των εμπορικών καταστημάτων.  Το έχουν ανάγκη όλες οι μικρομεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις της χώρας. Εύχομαι σε εμπόρους και καταναλωτές, καλές εκπτώσεις, καλές αγορές και καλές δουλειές...» τόνισε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Βασίλης Κορκίδης.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, 24ωρη πανελλαδική απεργία ενάντια στο προγραμματισμένο άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή, 4 Νοεμβρίου, με απόφαση της διοίκησής της, προκηρύσσει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ).

«Οι εργαζόμενοι συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας με νέα πανελλαδική απεργία στις 4/11/2018. Καλούμε τα σωματεία μας και τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικά την απεργιακή μάχη ενάντια στο κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων. Καλούμε τις εργοδοτικές οργανώσεις των μικρομεσαίων επαγγελματιών να σταθούν δίπλα μας και να μην ανοίξουν τα καταστήματα στις 4 Νοεμβρίου» επισημαίνει η ομοσπονδία στην ανακοίνωσή της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ