Φτιάξε μόνη σου ένα nail art με λουλούδια που εντυπωσιάζει - Δες τον τρόπο

Σε 4 απλά βήματα.

Μπορεί να μην γίνεται να γλιτώσεις πολλά χρήματα από τα ρούχα, αλλά σίγουρα μπορείς να μην ξοδέψεις ούτε ευρώ για τα μαλλιά και τα νύχια σου. Επειδή όμως το πιο δύσκολο κομμάτι είναι το μανικιούρ, το ediva  σου βρήκε ένα απίστευτα εντυπωσιακό σχέδιο νυχιών και πως μπορείς να το κάνεις μόνη σου βήμα προς βήμα.

Nail art tutorial για μανικιούρ με λουλούδια και στρας ιδανικό για έναν γάμο!

1ο Βήμα

stiletto nails sxedia

Αφού λιμάρεις τα νύχια σου και τους δώσεις δώσεις το σχήμα από τα stiletto nails, θα πρέπει να ξεκινήσεις με την βάση. Πέρνα πρώτα ένα χέρι base coat και αφού στεγνώσει επέλεξε το χρώμα ή το στυλ που θέλεις να έχει η βάση σου. Μπορείς να την κάνεις ombre, ή ακόμη και να χρησιμοποιήσεις το mirror effect.

2ο Βήμα

diy sxedia nyxion

Έπειτα, πάρε ένα λεπτό πινελάκι και σχημάτισε στο νύχι σου πέντε λευκά πέταλα, για να φτιάξεις το λουλούδι. Σε περίπτωση που έχεις το ειδικό φουρνάκι στο σπίτι σου μπορείς κάλλιστα να χρησιμοποιήσεις gel και όχι ένα απλό βερνίκι νυχιών. Για να έχεις όμως ένα ακόμη πιο όμορφο αποτέλεσμα, φρόντισε να μην ασκείς την ίδια πίεση σε κάθε σημείο του gel, ώστε να δημιουργηθούν διαστάσεις.

3ο Βήμα

floral nail art ediva.gr

Για αυτό το βήμα θα χρειαστείς ένα ακόμη πιο λεπτό πινελάκι και μαύρο μανό για να κάνεις το περίγραμμα από τα πέταλα. Δημιούργησε μια ελαφριά γωνία περίπου στο κέντρο από το κάθε πέταλο και με πολύ απαλές κινήσεις κάνε μικρές ασύμμετρες γραμμούλες στο περίγραμμα και προς τα μέσα στο λουλούδι.

4ο Βήμα

sxedia nyxia gamos

Και τώρα είναι το τελευταίο βήμα όπως αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να τελειοποιήσουμε το σχέδιο μας και να διακοσμήσουμε τα νύχια μας. Πάρε λοιπόν ένα λεπτό εργαλείο για dotting ή ένα χαλασμένο στυλό και κάνε μικρές κουκκίδες σε κάθε πέταλο, στην εσωτερική αλλά και την εξωτερική του πλευρά. Προσπάθησε όμως όσο το δυνατόν γίνεται να μην κάνεις συνέχεια τα ίδια μεγέθη.

Τέλος, απαραίτητο στοιχείο είναι ένα διαμαντάκι στο κέντρο από το λουλούδι και μερικές λοξές γραμμές στο πάνω και το κάτω μέρος του νυχιού. Τα υπόλοιπα νύχια μπορείς να τα κάνεις απλά ένα γαλλικό ή σε περίπτωση που θέλεις κάτι πιο φαντασμαγορικό μπορείς να τα ντύσεις με μικρά στρας ή χαβιάρι στο χρώμα από το μανό που χρησιμοποίησες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ