Τρέσα ή εξτέσιον; Δες τι ταιριάζει στα δικά σου μαλλιά

Όλες οι γυναίκες έχουμε αδυναμία στα μαλλιά μας, τα οποία θέλουμε να είναι πάντα υγιή και γεμάτα λάμψη. Κάποιες είναι περισσότερο προνομιούχες αφού αυτά τα χαρακτηριστικά τα έχουν εκ γενετής, ενώ κάποιες άλλες χρειάζονται τις τρέσες ή εξτένσιον για να τους δώσουν τον όγκο που χρειάζονται.

Κάθε ποιότητα τρίχας έχει τα δικά της θετικά και αρνητικά και η κάθε μία θέλει τη δική της μοναδική περιποίηση ώστε να αναδειχθεί και να δείχνει υγιής.

Το ediva σου δείχνει ποια είναι η καλύτερη επιλογή για εσένα, αν θέλεις να φορέσεις κάτι πρόσθετο που θα σου δώσει το αποτέλεσμα που ψάχνεις.

Δες εδώ τι ταιριάζει στα δικά σου μαλλιά: τρέσες ή εξτένσιον

Για λεπτή τρίχα στα μαλλιά

lepta mallia me tresa

Αν έχεις λεπτά μαλλιά, τότε πρέπει να γνωρίζεις πως δύσκολα θα μπορέσεις να βρεις εξτένσιον που να τα δέχεται η τρίχα σου και να μην γλιστράνε. Ακόμα και αυτά που διαφημίζονται ως τα ιδανικά για εσένα, θα δεις ότι δεν θα μπορείς να τα κρατήσεις καιρό, ενώ υπάρχει η πιθανότητα να ταλαιπωρήσουν ακόμα παραπάνω την τρίχα σου. Ιδανικά, διάλεξε κάποια κομμάτια τρέσας για εσένα, στην απόχρωση που θέλεις για να δώσεις όγκο και κίνηση στα μαλλιά σου. Μπορείς να επιλέξεις μακριά μαλλιά για περισσότερο μάκρος και βάθος στο χτένισμα ή κάποιο μήκος κοντά στα δικά σου μαλλιά για περισσότερο όγκο.

Για χονδρή τρίχα στα μαλλιά

konta mallia kai makria me extension

Αν έχεις χονδρή τρίχα στα μαλλιά, τότε μπορείς να επιλέξεις και τις δύο λύσεις. Για περισσότερο όγκο, διάλεξε τις τρέσες, καθώς μπορούν να σου χαρίσουν μεγαλύτερη ένταση και βάθος στο χτένισμα. Ακόμα, είναι πολύ πιο οικονομικές και ευκολοφόρετες. Για εσένα που αποζητάς κυρίως το μάκρος, τότε τα εξτένσιον είναι τέλεια για εσένα. Μπορούν να διαρκέσουν έως και 6 μήνες και να σου χαρίσουν μακριά και όμορφα μαλλιά.

Για κοντά μαλλιά

kopela me konta malia se makria

Αν έχεις κοντά μαλλιά και η τρίχα σου δεν είναι πολύ λεπτή, τότε η ιδανική λύση για εσένα είναι τα εξτένσιον που θα σου χαρίσουν μήκος αλλά και όγκο. Διάλεξε έναν επαγγελματία που γνωρίζει καλά τη διαδικασία αυτή και θα δεις πως σε λίγα λεπτά θα αποκτήσεις ένα παντελώς καινούργιο χτένισμα και κούρεμα. Οι τρέσες μπορούν να σε εξυπηρετήσουν αν έχεις καρέ μαλλιά ή πιο μακριά, καθώς στα πολύ κοντά υπάρχει ο κίνδυνος να φαίνονται τα κλιπ που χρησιμοποιούν για να ενωθούν με τα μαλλιά σου.

Ανάλογα με την ποιότητα της τρίχα; των μαλλιών σου, μπορείς να επιλέξεις την κατάλληλη λύση για εσένα ανάμεσα στις τρέσες ή εξτένσιον. Εφόσον επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει, σίγουρα το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει και θα αποκτήσεις τα μαλλιά που πάντα ονειρευόσουν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ