Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΕΡΤ: Παραιτήθηκε ο Γιώργος Θαλασσινός - Επιστολή με "μηνύματα" προς όλες τις κατευθύνσεις

 Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του καναλιού στην επιστολή παραίτησής  που απέστειλε στους Νίκο Παππά  και Λευτέρη Κρέτσο  εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους αλλά σημειώνει ότι "του ζητήθηκε παραίτηση χωρίς να του εξηγηθούν οι λόγοι"

Σε "ψυχροπολεμικό κλίμα" βρίσκεται η ΕΡΤ με τις εξελίξεις να "τρέχουν" και τα στελέχη να αποχωρούν όχι λόγω "ασυμφωνίας χαρακτήρων" αλλά λόγω διαφωνιών ως προς την κατεύθυνση του καναλιού. 

 Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του καναλιού Γιώργος Θαλλασσινός υπέβαλλε την παραίτησή του, με τη σχετική επιστολή να αναφέρει ότι «του ζητήθηκε παραίτηση χωρίς να εξηγηθούν οι λόγοι»

Στην επιστολή παραίτησής του που απέστειλε στους Νίκο Παππά (υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής) και Λευτέρη Κρέτσο (υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, ο Γιώργος Θαλασσινός εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους αλλά σημειώνει: «Στις 2.11.2018 μου ζητήθηκε από τον Υφυπουργό κ. Λευτέρη Κρέτσο η παραίτηση μου από μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ, χωρίς να μου εξηγηθούν οι λόγοι. Ταυτόχρονα, έγινε γνωστό στα ΜΜΕ από κύκλους του Υφυπουργού ότι «δεν κατάφερα να συνεργαστώ αρμονικά με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ».

Παράλληλα κάνει λόγο για βασικές διαφωνίες ως προς την κατεύθυνση της ΕΡΤ και όχι… «ασυμφωνία χαρακτήρων» με τον διευθύνοντα σύμβουλο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Ολόκληρη η επιστολή παραίτησης του Γιώργου Θαλασσινού

Προς Υπουργό ΨΠΤΕ

Προς Υφυπουργό ΨΠΤΕ

Αγαπητοί Υπουργοί

Στις 2.11.2018 μου ζητήθηκε από τον Υφυπουργό κ.Λευτέρη Κρέτσο η παραίτησή μου από μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ, χωρίς να μου εξηγηθούν οι λόγοι. Ταυτόχρονα, έγινε γνωστό στα ΜΜΕ από κύκλους του Υφυπουργού ότι «δεν κατάφερα να συνεργαστώ αρμονικά με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ».

Οφείλω να διευκρινίσω ότι οι διαφωνίες μου με τον Βασίλη Κωστόπουλο ήταν πολιτικές (ως προς το τι πρέπει να γίνει στην ΕΡΤ), διοικητικές, δεοντολογικές και ηθικές. Δεν ήταν καθόλου «ασυμφωνία χαρακτήρων» ή εξυπηρέτηση προσωπικών φιλοδοξιών. Είμαι βέβαιος ότι το γνωρίζετε πολύ καλά αυτό.

Κατά τα άλλα, εννοείται ότι θέτω την παραίτηση μου στη διάθεση σας και εύχομαι καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο έργο σας στην ΕΡΤ.

Γιώργος Θαλασσινός

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ