Αναγεννιούνται οι ελπίδες να βρεθεί ο δολοφόνος της όμορφης Αγγελικής - Ανοίγει ξανά ο φάκελος

Νέα στοιχεία μετά από 8 χρόνια

Βγαίνει από το Αρχείο ο φάκελος της Αγγελικής Πεπόνη για να βρεθεί ο δολοφόνος της. Η άτυχη κοπέλα θεωρείται και επίσημα νεκρή μετά την ταυτοποίηση του DNA της με το κρανίο που βρέθηκε σε τάφρο στην Πρέβεζα. Οι συγγενείς αναζητούν δικαίωση και η υπόθεση ανοίγει ξανά.

Η Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρεβέζης έκανε δεκτό το υπόμνημα που κατέθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας της και ανοίγει ξανά την υπόθεση.

Ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας Άγγελος Πεπόνης που φιλοξενήθηκε στο «Τούνελ» μετά την αποκάλυψη πως το κρανίο που βρέθηκε τυχαία σε τάφρο της Πρέβεζας ανήκει στην άτυχη κοπέλα, τόνισε:

«Δυστυχώς έπρεπε να περιμένουμε οκτώ χρόνια για να πάρουμε μια επίσημη απάντηση στην υπόθεση που η εκπομπή σας ανέδειξε. Τα συνοδά στοιχεία είναι σημαντικά σε τέτοιες περιπτώσεις εξιχνιάσεων και πλέον βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο δικαστικό αγώνα».

Μετά από αυτή την εξέλιξη θα ξεκινήσει ο νέος κύκλος ερευνών με καταθέσεις προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση, αλλά και μαρτύρων.

Στις 14 Οκτωβρίου 2018 το κρανίο της 26χρονης Αγγελικής, βρέθηκε αποκομμένο μέσα σε τάφρο, στην περιοχή της Πρέβεζας που εξαφανίστηκε. Εκεί, απ’ όπου ξεκίνησε και κατέληξε η βαθιά έρευνα του «Τούνελ» πριν από οκτώ χρόνια και που καθήλωσε τους τηλεθεατές. Οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας ζητούν να βγει η υπόθεση από το Αρχείο και να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος ερευνών που θα αποκαλύψει το δολοφόνο της

Το νέο αποδεικτικό υλικό που στην προκειμένη περίπτωση είναι το κρανίο, συνδυαστικά με τις αντιφάσεις βασικών μαρτύρων που έχουν από το παρελθόν επισημανθεί από τα ρεπορτάζ της Αγγελικής Νικολούλη, υποχρεώνουν να καταθέσουμε άμεσα υπόμνημα στον Εισαγγελέα. Η υπόθεση της Αγγελικής Πεπόνη πρέπει να ανασυρθεί από το Αρχείο, να επανεξεταστεί και να βρεθούν κατ’ αντιπαράσταση τα πρόσωπα που έχουν πέσει σε αντιφάσεις».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ