Κρήτη: Top Woman η Μαρία: Έγινε παρένθετη μητέρα στα παιδιά της φίλης της που προσπαθούσε 29 χρόνια! (βίντεο)

Είναι ένα θαύμα! Δεν το πιστεύω ότι είναι δικά μου τώρα.

Οι φίλοι είναι το πιο πολύτιμο δώρο που μας κάνει η ζωή. Είναι πάντα δίπλα μας όταν χρειαζόμαστε βοήθεια. Γίνονται ανεκτίμητοι όταν μας κάνουν πολύτιμα δώρα ζωής. Αυτό έκανε και η Μαρία από την Κρήτη που δέχθηκε να γίνει παρένθετη μητέρα για χάρη της φίλης της  Ιωάννας Πικράκη από το Ηράκλειο, που δεν μπορούσε να γίνει μητέρα.

Η Ιωάννα έπειτα από προσπάθειες 30 ολόκληρων χρόνων και μετά από 17 εξωσωματικές , κατάφερε να αποκτήσει δύο πανέμορφα διδυμάκια χάρη στην πολύτιμη βοήθεια της φίλης της.

Η Ιωάννα και ο σύζυγός της ακολούθησαν όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την παρένθετη μητέρα και έτσι σήμερα η οικογένειά τους αυξήθηκε κατά δυο μέλη . Η Μαρία έκανε ένα πολύτιμο δώρο ζωής στη φίλη της.

«Δεν το πιστεύω ότι είναι δικά μου τώρα» 

Πανευτυχής η Ιωάννα δήλωσε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 «Δεν υπάρχουν λόγια, ξετρελάθηκα, τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα, μια γελούσα, μια έκλαιγα, δύο παιδάκια χάρμα, δυο κουκλάκια, κάτι απίστευτο για μένα γιατί ήταν 29 χρόνια προσπάθειας. Είναι ένα θαύμα! Δεν το πιστεύω ότι είναι δικά μου τώρα.»

«Ήταν τόσο χαρούμενη (σσ. Η Μαρία) που θα μας έδινε αυτή τη μεγάλη χαρά και την ευτυχία, ήξερε από την αρχή ότι τα δύο παιδιά που κυοφορούσε δεν ήταν δικά της, ήξερε ότι τα παιδιά αυτά ανήκουν σε εμένα και στο σύζυγό μου. Διανύσαμε μία περίοδο καταπληκτική…»

«Θα έκανα τα πάντα για να βοηθήσω την αγαπημένη μου φίλη» δηλώνει η παρένθετη μητέρα

Όσο για τη Μαρία, εκείνη ποτέ δε σκέφτηκε ότι τα παιδιά που κυοφορεί είναι δικά της, αλλά έκανε, κυριολεκτικά, τα πάντα ώστε να βοηθήσει την αγαπημένη της φίλη, που δεν μπορούσε να απολαύσει το «δώρο» της μητρότητας, το δώρο της ζωής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ