Τι θα φέρει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στα 12 ζώδια: Ποιοι θα ζήσουν νέους έρωτες και καινούργιες ευκαιρίες

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, σήμερα (07/11), και ανοίγουν δρόμοι με ευκαιρίες, δυνατότητες και νέα ξεκινήματα, ιδίως ερωτικά και οικονομικά, για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου.

Αναλυτικά:

Κριός: Διώξτε από τη σχέση σας ότι είναι άχρηστο, ότι δεν χρειάζεστε και μαζί τις εγωιστικές συμπεριφορές. Είναι απαραίτητο να επιτευχθούν χαμηλοί τόνοι.

Ταύρος: Κάντε κάτι άμεσα για τον εαυτό σας που τον έχετε παραμελήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό. Αποφύγετε όσο μπορείτε τις παρασκηνιακές ενέργειες, γιατί σας φθείρουν.

Δίδυμοι: Τα νέα δεδομένα που προκύπτουν στη συναισθηματική σας ζωή απαιτούν από εσάς μεγάλα πάθη. Θα μπορέσετε να πετύχετε πολλά αν βάλετε μπροστά την έντονη προσωπικότητά σας.

Καρκίνος: Τηρείστε αποστάσεις, εάν υπάρχουν κάποιοι από το περιβάλλον σας που σας εκνευρίζουν. Εάν είστε κουρασμένοι η αγχωμένοι, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τα εργασιακά σας θέματα.

Λέων: Δώστε την ανάλογη προσοχή, για να ξεπεράσετε συγκεκριμένες δυσκολίες που υπάρχουν. Με μοναδικό οδηγό το συναισθηματισμό σας, θα οδηγηθείτε σε χαοτικές καταστάσεις.

Παρθένος: Φροντίστε να είστε γενναιόδωροι με ανθρώπους που τους θεωρείτε αναντικατάστατους. Μην αφήσετε τις υποχρεώσεις που έχετε να γίνουν ασήκωτο βάρος στην πλάτη σας.

Ζυγός: Εφόσον πιστεύετε ότι ένας κύκλος ολοκληρώθηκε, τελειώστε τον οριστικά προτού πάτε για άλλα. Μην κάνετε πίσω σε αποφάσεις σας μόνο και μόνο επειδή πιέζεστε από το περιβάλλον σας.

Σκορπιός: Για να μη σχολιαστείτε από κακόβουλα άτομα, διασφαλίστε την προσωπική σας ζωή. Τολμήστε να κάνετε αυτά που θέλετε και μην εγκλωβίζεστε στα δήθεν των άλλων.

Τοξότης: Μη δείχνετε εμπιστοσύνη σε άτομα που γνωρίσατε τώρα και, σύμφωνα με το oroskopos.gr, σας είπαν μεγάλα και όμορφα λόγια. Πρέπει να ζείτε την καθημερινότητά σας και να μην είστε τόσο πολύ απαισιόδοξοι.

Αιγόκερως: Κάντε κάτι καινούριο και μην ανακυκλώνετε σκέψεις που σας καταλήγουν σε παρελθούσες καταστάσεις. Μην επιτρέψετε να σας αλλάξουν, επειδή σε κάποιους τυχαίνει να μην αρέσετε.

Υδροχόος: Οι συνθήκες θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις δυσκολίες, γι’ αυτό μην έχετε τόσο πολύ άγχος. Μην κρίνετε επιφανειακά τα γεγονότα, παρασυρμένοι από επιπόλαιες κρίσεις.

Ιχθείς: Καινούριες ευθύνες θα σας βγάλουν από την ανία σας και θα σας κάνουν να νιώσετε και πάλι ζωντανοί. Ξαναπροσαρμόστε όποιο κεφάλαιο της ζωής σας δεν πάει τόσο καλά όσο θα θέλατε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ