Η Ζιζέλ αποκαλύπτει για την αποχώρησή της από τη «Victoria's Secret»: «Δεν ήθελα να περπατάω σχεδόν γυμνή στην πασαρέλα» (Φωτό)

Στο βιβλίο της με τίτλο «Lessons: My Path To A Meaningful Life».

Η Ζιζέλ ήταν ένας από τους «αγγέλους» της «Victoria's Secret» για επτά ολόκληρα χρόνια, από το 1999 έως το 2006.

Το μοντέλο, όμως, αποφάσισε να αποχωρήσει επειδή, όπως έγραψε στο βιβλίο της με τίτλο «Lessons: My Path To A Meaningful Life», δεν αισθανόταν άνετα να περπατά στην πασαρέλα με μπικίνι ή με σέξι εσώρουχα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Daily Mail», η Βραζιλιάνα καλλονή αναφέρει: «Τα πρώτα 5 χρόνια αισθανόμουν άνετα να είμαι μοντέλο εσωρούχων, αλλά με το πέρασμα του χρόνου, αυτό άλλαξε. Δεν ένιωθα καλά στις φωτογραφίσεις και δεν μου άρεσε να περπατώ στον διάδρομο φορώντας απλά ένα μπικίνι ή ένα στρινγκ».

Όπως αποκαλύπτει το μοντέλο, είχε απευθυνθεί στους υπεύθυνους λέγοντάς τους: «Δώστε μου μια κάπα, μια ουρά ή -έστω- φτερά για να καλυφθώ λιγάκι!».

Η Ζιζέλ τονίζει πως χάρη στη συνεργασία της με τη «Victoria's Secret» είχε αποκτήσει οικονομική ασφάλεια, παρότι η εταιρεία κέρδιζε το 80% του εισοδήματός της.

Η τύχη αποφάσισε για τη Ζιζέλ

Όταν η Ζιζέλ θέλησε να αποχωρήσει από τη «Victoria's Secret», επιστράτευσε την τύχη επειδή η ίδια ήταν διστακτική.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα γράφει, έβαλε σ' ένα μπολ δυο χαρτάκια με τις λέξεις «ΝΑΙ» και «ΟΧΙ».

Έτσι, η Ζιζέλ αναφέρει: «Έκλεισα μάτια μου και πήρα μία απόφαση. Ό,τι και αν διάλεγα, θα ήξερα πως θα ήταν η σωστή απόφαση. Η απάντηση, λοιπόν, ήταν ΟΧΙ, κάτι που ασυνείδητα ήθελα τελικά να ακούσω. Ήταν, επίσης, και η απάντηση που ήθελε να ακούσει το σώμα μου και προσπαθούσε να μου το πει όλον αυτόν τον καιρό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ