Η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα παραδόθηκε στην οικογένειά του - Παρενέβησαν ο Πρόεδρος της Αλβανίας και ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων (Βίντεο)

Η κηδεία θα γίνει το μεσημέρι της Πέμπτης (08/11).

Η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα παραδόθηκε επιτέλους στην οικογένειά του, στα Τίρανα, λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα της 7ης Νοεμβρίου.

Στην υπόθεση, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, παρενέβησαν ο Πρόεδρος της Αλβανίας, Ιλίρ Μέτα, κι ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας, Αναστάσιος.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος, μάλιστα, δήλωσε: «Ας δοθεί η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα προς ταφή σύμφωνα με την θρησκευτική παράδοση. Ας γαληνέψουν όλων οι ψυχές. Ας σταματήσει ο ανεύθυνος θόρυβος. Τα υπόλοιπα μπορούν να μελετηθούν στη συνέχεια με αντικειμενικότητα και αλληλοσεβασμό».

Η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα, που έπεσε νεκρός από πυρά Αλβανών αστυνομικών στις 28 Οκτωβρίου, έφτασε τα ξημερώματα στη Δερβιτσάνη και θα παραδοθεί το απόγευμα στο σπίτι της οικογένειας.

Η κηδεία του θα γίνει, αύριο (08/11), στις 13:00, στις Βουλιαράτες, με πλήθος Ελλήνων να φτάνουν στην περιοχή για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ