Πανέμορφη μίνι μάους η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, έλαμπε από την κορφή ως τα νύχια με τα υπέροχα κόκκινα παπούτσια της σε γκαλά της Disney (φωτό)

Είναι μια γυναίκα με απίστευτο στυλ και σχεδιάστρια υποδημάτων.

Το 53χρονο αστέρι του Sex And The City, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ άνοιξε μια έκθεση στη Νέα Υόρκη για να γιορτάσει την 90ή επέτειο του αγαπημένου χαρακτήρα της Disney.

Έτσι φόρεσε τα μαύρα και δαντελένια αυτιά του πιο διάσημου ποντικού και φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί.

Ανοίγοντας στην ίδια πόλη όπου έκανε το μεγάλο ντεμπούτο του στο "Steamboat Willie" στις 18 Νοεμβρίου 1928 στο θέατρο COLONY, ο "Mickey: The True Original Exhibition" καλεί τους επισκέπτες να γιορτάσουν την 90η επέτειο του και να ζήσουν αυτήν την μοναδική εμπειρία.

Η Sarah Jessica Parker στα εγκαίνια της έκθεσης προτίμησε να φορέσει μια άσπρη μπλούζα με μια υπέροχη κόκκινη φούστα δείχνοντας πιο εκθαμβωτική από ποτέ. Το look της απογείωσε με τις κατά κόκκινες γόβες που επέλεξε. Διάφορα κοσμήματα στο λαιμό και βραχιόλα στα χέρια την έκαναν να λάμπει στην υπέροχη αυτή βραδιά

Η έκθεση είναι μια διαδραστική έκθεση τέχνης που θα είναι ανοιχτή για το κοινό έως τις 10 Φεβρουαρίου 2019. Έχει τιμηθεί από τη Disney ως «μια συναρπαστική, αναδυόμενη έκθεση τέχνης εμπνευσμένη από τον χαρακτήρα του Mickey ως« αληθινό πρότυπο» και τον παγκόσμιο αντίκτυπό του στον λαϊκό πολιτισμό και την τέχνη».

Όλα τα αρχικά και ιστορικά κομμάτια του χαρακτήρα της Disney εμφανίζονται σε περισσότερες από δώδεκα θεματικές αίθουσες, κάθε μια προσεκτικά επιμελημένες και σχεδιασμένες τέλεια για να αναδείξουν ένα κεφάλαιο της ιστορίας του Mickey Mouse.

Κατά μήκος της διαδρομής, οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν φωτογραφικές στιγμές όπως ένα αντίγραφο του σκάφους του Steamboat Willie, μαύρες και άσπρες σκηνές από κλασικά κινούμενα σχέδια και μια αναδημιουργία του All New Mickey Mouse Club του 1990.

Οι μικροί και μεγάλοι φανς θα δουν επίσης τη συλλογή των αρχείων της Disney με παιχνίδια και διάφορα προϊόντα εμπνευσμένα από τον Mickey Mouse παλαιότερων δεκαετιών. Τέλος θα δουν και το Βραβείο Όσκαρ για τη δημιουργία του Mickey Mouse, από το Οικογενειακό Μουσείο της Walt Disney στο Σαν Φρανσίσκο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ