Πανικός στο Βέλγιο: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην επίσημη αυτοκινητοπομπή της Τερέζα Μέι με τον Πρωθυπουργό

Οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ακόμα δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητα του οδηγού ή το πως ακριβώς έγινε το περιστατικό.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα σε αυτοκινητόδρομο στο Βέλγιο όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε δύο μοτοσικλετιστές της αστυνομίας που συμμετείχαν στην αυτοκινητοπομπή που μετέφερε τους πρωθυπουργούς της Βρετανίας και του Βελγίου και τους έρριξε από τις μηχανές τους, μετέδωσαν βελγικά μέσα ενημέρωσης.

Αυτοκίνητο έπεσε στην αυτοκινητοπομπή που μετέφερε τους πρωθυπουργούς της Βρετανίας και το Βελγίου! | Newsit.gr

Οι δύο μοτοσικλετιστές, που συνόδευαν την Τερέζα Μέι και τον Σαρλ Μισέλ οι οποίοι είχαν καταθέσει νωρίτερα στεφάνια στους τάφους βρετανών νεκρών του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο. Δεν υπάρχουν άλλοι τραυματίες, σύμφωνα με την εφημερίδα La Libre Belgique.

Σύμφωνα με την εφημερίδα De Standaard, όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ ΜΠΕ ο εκπρόσωπος του βέλγου πρωθυπουργού Μισέλ χαρακτήρισε το συμβάν «ατύχημα».

Συναγερμός στο Βέλγιο: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην αυτοκινητοπομπή που μετέφερε την Τερέζα Μέι και τον Σαρλ Μισέλ [εικόνες]

Η Μέι βρισκόταν στο Βέλγιο για να τιμήσει τα 100 χρόνια από το τέλος του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου (1914-18), που συμπληρώνονται την Κυριακή, και αργότερα ταξίδεψε στη Γαλλία για άλλες τελετές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ