Η Rosie Huntington-Whiteley αποκαλύπτει πώς γυμνάζεται & τι τρώει: "Μου αρέσει να ανακατεύω pilates με χορό"

Δεν της αρέσει καθόλου να τρέχει για να κάνει αερόβια άσκηση και επομένως έπρεπε να βρει έναν άλλον τρόπο άσκησης για να αντικαταστήσει το τρέξιμο. Και τον βρήκε…

Σε συνέντευξη που έδωσε στην Daily Mail με σκοπό να προωθήσει τη νέα της συλλογή αθλητικών ρούχων, η Rosie Huntington-Whiteley, τα είπε όλα!

Συνέχεια δοκιμάζει διαφορετικά είδη ασκήσεων

“Πιστεύω ότι βοηθάει πολύ να αλλάζεις τον τρόπο που γυμνάζεσαι καθώς και το ρυθμό που το κάνεις. Μου αρέσει να ανακατεύω το pilates με το χορό”.

Δεν τρέχει αλλά πηδάει

“Αν δεν έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου δοκίμασε να κάνεις σκοινάκι-το λατρεύω γιατί ανεβάζει αμέσως τους παλμούς μου και δουλεύει πολλά σημεία του σώματός μου. Είναι μια τέλεια αερόβια εναλλακτική ενώ παράλληλα τονώνει το σώμα”.

Δεν γυμνάζεται ποτέ μόνη 

Η Rosie προτείνει να βρεις έναν φίλο με τον οποίο θα γυμνάζεστε μαζί. Αυτό θα σας βοηθήσει πολύ να μην χάνετε προπονήσεις και να ανταγωνίζεστε ο ένας τον άλλον έτσι ώστε να γίνεστε καλύτεροι.

Δεν παραλείπει ποτέ γεύματα

“Μην παραλείπεις ποτέ γεύματα με σκοπό να γλιτώσεις θερμίδες. Το πρωινό είναι πολύ σημαντικό για μένα και με βοηθάει να ξεκινάω με ενέργεια τη μέρα μου”.

Πάντα τρώει πριν και μετά την προπόνηση

Η Rosie συνήθως τρώει ένα υψηλό σε πρωτεϊνη πρωινό το οποίο αποτελείται από αυγά και σπανάκι ενώ μετά το γυμναστήριο πίνει ένα πράσινο smoothie.

Μαγειρεύει στο σπίτι σχεδόν κάθε μέρα

“Μου αρέσει πολύ το φαγητό αλλά όταν είμαι στο σπίτι προσπαθώ να μαγειρεύω υγιεινές συνταγές, οργανικές. Όταν είμαι έξω επίσης προσπαθώ να κάνω υγιεινές επιλογές”.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ