Έφυγε από τη ζωή ο εκλεκτός συνάδελφος σπορτκάστερ Νίκος Αντωνιάδης - Στην περιγραφή των θρυλικών Πατουλίδου και Κεντέρη (φωτό -βίντεο)

Γνώριζε την ενόργανη γυμναστική όπως κανένας άλλος Έλληνας αθλητικογράφος. Είχε μεταδώσει και τις ολυμπιακές διακρίσεις των Ιωάννη Μελισσανίδη, Δημοσθένη Ταμπάκου κ.ά.

Έσβησε για πάντα το Σάββατο 10/11, μια από τις αγαπημένες φωνές που συνδέθηκε με τις μεγάλες στιγμές του ελληνικού αθλητισμού: Ο δημοσιογράφος, Νίκος Αντωνιάδης, ο οποίος εργάστηκε στην ΕΡΤ και το ΦΩΣ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Πατουλίδου "Για την Ελλάδα ρε γαμώτο"

 

Η χρυσή κούρσα του Κεντέρη στο Σίδνεϊ

 

Μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού είναι συνδυασμένες με τη φωνή του δημοσιογράφου, όπως ο θρίαμβος της Βούλας Πατουλίδου στους Ολυμπιακούς αγώνες της Βαρκελώνης και του Κώστα Κεντέρη στο Σίδνεϊ, χάρη στις περιγραφές του από τη συχνότητα της ΕΡΤ.



Γνώριζε την ενόργανη γυμναστική όπως κανένας άλλος Έλληνας αθλητικογράφος. Είχε μεταδώσει και τις ολυμπιακές διακρίσεις των Ιωάννη Μελισσανίδη, Δημοσθένη Ταμπάκου κ.ά.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στη σύζυγο του Βάσω, τα δύο παιδιά τους και τους οικείους του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ

«Λίγες ώρες μετά το θάνατο του Ανδρέα Μπόμη η οικογένεια των αθλητικών συντακτών είναι στην πολύ δύσκολη θέση να αποχαιρετήσει και τον εξέχων μέλος της, Νίκο Αντωνιάδη.

Ο σπουδαίος αθλητικός δημοσιογράφος που συνόδευσε με τη φωνή του όλες τις μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού στίβου και είχε γεννηθεί στις 2 Ιανουαρίου 1950 σήμερα Σάββατο, έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον καρκίνο.

Ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στο «Φως των Σπορ» καλύπτοντας το ρεπορτάζ του στίβου. Παράλληλα εργάστηκε και στο «Έθνος» από το οποίο το 1983 πήγε στον «Ελεύθερο Τύπο» με τον οποίο συνεργάστηκε από την πρώτη μέρα της έκδοσής του και έφθασε να γίνει διευθυντής του αθλητικού τμήματος. Καθοριστική για την καριέρα του υπήρξε η συνεργασία του με την ΕΡΤ.

Ακόμα και μετά την συνταξιοδότησή του συνέχισε να βρίσκεται κοντά στην μεγάλη του αγάπη τον αθλητισμό, να παρακολουθεί και να συμβουλεύει τους νεώτερους συναδέλφους του.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στη σύζυγο του Βάσω, τα δύο παιδιά τους και τους οικείους του».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ