Ανατριχιαστικό video animation για τον θάνατο της ομιλίας μεταξύ ενός ζευγαριού και το αέναο chatting

Η σκοτεινή πλευρά της τεχνολογίας: Δεν μιλάμε πια.... κάνουμε τσατ

Η ανάγκη της επικοινωνίας είναι έμφυτη στον άνθρωπο από τη στιγμή της γέννησης του. Κανείς δεν μπορεί να ζήσει αν δεν βρίσκεται σε επαφή με τους άλλους ανθρώπους. Πολύ περισσότερο επιτακτική είναι αυτή η ανάγκη μεταξύ των ζευγαριών.

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας τα τελευταία χρόνια ήρθε για να βοηθήσει αυτή την ανάγκη και να διευκολύνει τον άνθρωπο να επικοινωνεί με τους φίλους του και τους δικούς του ανθρώπους ακόμα και όταν είναι μίλια μακριά. Τι γίνεται όμως με τη "σκοτεινή πλευρά" του διαδικτύου; Τι συμβαίνει όταν το chatting σε διάφορες πλατφόρμες όπως facebook, viber, iMessage, whatsapp, αντί να βοηθά την επικοινωνία την καταργεί;

Δεν θα είναι λίγες οι φορές που έχετε συναντήσει ανθρώπους σε εστιατόρια ή καφετέριες, αντί να μιλάνε μεταξύ τους να πληκτρολογούν σε ένα smartphone ή σε ένα ipad.

Το συγκλονιστικό video animation που θα δείτε παρουσιάζει ακριβώς αυτό: την ποιότητα της επικοινωνίας σήμερα. Της ουσιαστικής επικοινωνίας ο τίτλος της καταπληκτικής ταινίας κινουμένων σχεδίων τα λέει όλα:

«ο θάνατος της ομιλίας». Αξίζει να το δούμε και να προβληματιστούμε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ