Θρίλερ: Βρέθηκαν εκατομμύρια σε σπίτι πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ; - Πόλεμος ανακοινώσεων - Τι λέει ο Τσοχατζόπουλος

Διαψεύδει το δημοσιεύμα η ΕΛΑΣ επιμένει η εφημερίδα - για κέντρα που έχουν στόχο την εξόντωση του κάνει λόγο ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Αναταραχή και αίσθηση προκάλεσε το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σύμφωνα με το οποίο: «Βρέθηκε θησαυρός σε σπίτι πολιτικού του ΠΑΣΟΚ, μετά από μυστική επιχείρηση της αστυνομίας».

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η εισβολή της αστυνομίας έγινε το βράδυ της περασμένης Τρίτης, σε διώροφο της οδού Ζαλοκώστα, στο Παλαιό Ψυχικό, όπου και εντοπίστηκαν μέσα σε ειδική κρύπτη 19 ολόκληρα εκατομμύρια ευρώ.

Διαψεύδει η ΕΛΑΣ

Κατηγορηματικά διαψεύδει η Ελληνική Αστυνομία, με ανακοίνωσή της, τη διεξαγωγή επιχείρησης στο Παλαιό Ψυχικό, η οποία, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», αποκάλυψε κρύπτη με 19 εκατομμύρια ευρώ.

«Καμία Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δεν πραγματοποίησε επιχείρηση σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό, όπως επικαλείται σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τι έλεγε το δημοσίευμα

Το ιλιγγιώδες ποσό των 19 εκατομμυρίων ευρώ φέρεται να έχει βρει η αστυνομία μετά από ξαφνικό έλεγχο σε σπίτι πρώην υπουργού στο Παλαιό Ψυχικό, κοντά στην πλατεία Ελευθερίας.

Η αστυνομία είχε εδώ και καιρό πληροφορίες ότι στο συγκεκριμένο διώροφο είχε «θαφτεί» μεγάλο χρηματικό ποσό και είχε θέσει υπό παρακολούθηση το συγκεκριμένο σπίτι, το οποίο – αν και ακατοίκητο – φρουρούταν σε 24ωρη βάση από εταιρεία security.

Η έφοδος έγινε με 15 αστυνομικούς την περασμένη Τρίτη, την ώρα που τρεις ιδιωτικοί φρουροί βρίσκονταν μέσα στο σπίτι του πρώην υπουργού.

Οι αστυνομικοί φέρονται να τους ακινητοποίησαν και ξεκίνησαν, με τη βοήθεια ειδικών μηχανημάτων την έρευνα. Λίγη ώρα μετά, εντόπισαν σε ειδική κρύπτη το ιλιγγιώδες ποσό σε μεγάλες δεσμίδες των 50 ευρώ.

Επίμενει η Εφημερίδα

Σε ανακοίνωση, με την οποία ξεκαθαρίζει πως επιμένει στις πληροφορίες που μετέδωσε, παρά τη διάψευση από την Ελληνική Αστυνομία, προχώρησε η εφημερίδα «Δημοκρατία», σχετικά με το δημοσίευμα για τα 19 εκατομμύρια ευρώ που βρέθηκαν σε σπίτι πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ στο Παλαιό Ψυχικού.

«Αναφορικά με τους διάφορους επισπεύδοντες για το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας, τους καλούμε να διαβάσουν προσεκτικά την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για το θέμα.

Σε κάθε περίπτωση η "δημοκρατία" επιμένει στις πληροφορίες της. Ας μη βιάζονται ορισμένοι να αθωώσουν διεφθαρμένους πολιτικούς διότι θα βρεθούν προ εκπλήξεων. Συστήνουμε λοιπόν υπομονή και ψυχραιμία στους ανησυχούντες» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Άκης Τσοχατζόπουλος: "Φθηνοί συκοφάντες και λασπολόγοι θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη"

Για «κέντρα που εργάζονται για την ολοσχερή εξόντωσή του» κάνει λόγο σε ανακοίνωση που εξέδωσε  για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατίας», για τα 19 εκατομμύρια ευρώ που ανακαλύφθηκε σε κρύπτη σπιτιού πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Ο πρώην υπουργός δηλώνει ότι κάποιοι προσπαθούν να επηρεάσουν την κρίση των δικαστών, ενόψει της απόφασης του Αρείου Πάγου επί της αναίρεσης, που έχει καταθέσει μετά την καταδίκη του για ξέπλυμα βρόμικου χρηματος από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Άκη Τσοχατζόπουλου:

«…Μετά και την χθεσινή επίσημη Ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛ.ΑΣ ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ έλαβε χώρα περιστατικό, όπου ειδικές δυνάμεις της εφόρμησαν σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό και εντόπισαν σε «κρύπτη» τεράστια ποσά, που δήθεν ανήκουν σε μένα, οι φτηνοί συκοφάντες και λασπολόγοι της εφημερίδας θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Δεν το έκαναν βεβαίως τυχαία. Γνωρίζουν ότι αναμένεται η έκδοση απόφασης από τον Άρειο Πάγο στην αναίρεση μου και θεωρούν ότι με τον χυδαίο αυτόν τρόπο θα μπορούσαν να επηρεάσουν την κρίση των δικαστών εναντίον μου. Σπεύδουν όμως - παράλληλα - να προσφέρουν και τις «υπηρεσίες» τους σε διάφορα «κέντρα» που εργάζονται για την ολοσχερή εξόντωσή μου.

H κοινωνία έχει πλέον γυρίσει οριστικά την πλάτη σε τέτοιου είδους στημένα παιχνίδια, που όλοι γνωρίζουν ποια συμφέροντα εξυπηρετούν ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή…».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ