Μένιος Φουρφθιώτης προς το Open: Συνιστώ ψυχραιμία - άρωμα πολιτικής παρέμβασης με αποδείξεις και ονόματα

Με ανακοίνωση του δικηγόρου του

Την οριστική λήξη της συνεργασίας του καναλιού, με τον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη ανακοίνωσε το "Open" την Παρασκευή. Ο παρουσιαστής έχασε τη μάχη των ασφαλιστικών μέτρων με το κανάλι και η εκπομπή του θα διακοπεί άμεσα καθώς δεν διατηρείται η προσωρινή διαταγή που είχε εκδοθεί υπέρ του.

Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού έγραφε:

"Δυνάμει της σχετικής δικαστικής απόφασης η συνεργασία του OPEN με τον κ. Μένανδρο Φουρθιώτη διακόπτεται οριστικά και ως εκ τούτου από εδώ και πέρα παύει τελεσίδικα η μετάδοση των εκπομπών του".

Ο Μένιος Φουρθιώτης "πέρασε στην αντεπίθεση" και απάντησε στην ανακοίνωση του καναλιού με ανακοίνωση του δικηγόρου του:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σχετικά με την ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού OPEN BEYOND TV για την διακοπή της συνεργασίας με τον κ. Μαίνανδρο - Γεώργιο Φουρθιώτη, ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος του κ. Θεμιστοκλής Ι. Σοφός δηλώνει τα εξής:

“Η Ανακοίνωση είναι Περιττή και Εμπαθής. Μπορεί η μετάδοση της Εκπομπής να διακόπτεται, όμως δεν υπάρχει τελεσίδικη κρίση της δικαιοσύνης και συνιστώ στην διοίκηση του καναλιού, Ψυχραιμία και Υπομονή”.

H ιδιοκτήτρια εταιρεία των πνευματικών δικαιωμάτων της εκπομπής ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE δηλώνει τα εξής:

"Η συνέχεια της δικαστικής έκβασης , αφορά τα πολιτικά , ποινικά και αστικά δικαστήρια για τους εμπλεκόμενους σε μία υπόθεση που έχει έντονο άρωμα πολιτικής παρέμβασης με αποδείξεις και ονόματα”».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ