Η Άμπερτ Χερντ εξομολογείται για τον χωρισμό της από τον Τζόνι Ντεπ: "Κάθε τραυματική εμπειρία σε 'αγκαλιάζει' με περίεργο τρόπο"

Το ζευγάρι ερωτεύτηκε στα γυρίσματα της ταινίας The Rum Diaries», παντρεύτηκε το 2015 και χώρισε το 2017!

Η Άμπερτ Χερντ μίλησε στους «Sunday Times» για την σχέση της με τον Τζόνι Ντεπ και μεταξύ άλλων τόνισε πως συγκινείται, όταν συναντά γυναίκες που της εκμυστηρεύονται ότι έχουν επηρεαστεί από την ιστορία της, ενώ δηλώνει ότι «παλεύει καθημερινά» ενάντια σε όποια καταπίεση. 

Amber Heard attends the Valentino Haute Couture Fall Winter 2018/2019 show as part of Paris Fashion Week on July 4, 2018 in Paris, France. (Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

Η ξανθιά καλλονή έχει κατηγορήσει τον Τζόνι Ντεπ ότι ήταν βίαιος και είχε πρόβλημα αλκοολισμού και εθισμό στα ναρκωτικά.

Johnny Depp and Amber Heard divorced with a €7m settlement

«Κάθε είδους τραυματική εμπειρία σε ''αγκαλιάζει'' με περίεργους τρόπους. Και ναι, όσο ήμουν πιο μικρή, δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω πώς το ''σύστημα'' καταπιέζει τις γυναίκες» είπε συγκεκριμένα, ενώπροσέφερε τα χρήματα από το διαζύγιο της σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, τονίζει independent.ie. 

Amber Heard attends Premiere Of

Τι είναι η Μετατραυματική Αγχώδης Διαταραχή (PTSD).

Η Μετατραυματική Αγχώδης Διαταραχή (PTSD) είναι μια συγκεκριμένη σειρά από αντιδράσεις που μπορεί να εμφανιστούν σε άτομα που έζησαν κάποιο τραυματικό γεγονός. Οπως ακριβώς αυτό που περιγράφει η διάσημη ηθοποιός Αμπερ Χερντ σε μια δημόσια εξομολόγηση. 

(Photo by Presley Ann/Getty Images)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ