"12 ώρες για την Ελλάδα": Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγούδησε και μάγεψε τις Βρυξέλλες για να βοηθήσει τους πυρόπληκτους στο Μάτι και τα σχολεία της πατρίδας μας (φωτό-βίντεο)

Ήταν μια νύχτα μαγική

Η πρωτοβουλία "12 h για την Ελλάδα" ανήκει στο Βέλγο Jimmy Jamar.O Jimmy ενας άνθρωπος με τη φλόγα στα μάτια ,ανθρωπισμό και αστείρευτη ενέργεια εργάζεται στην Kομισιόν ,είναι παντρεμένος με Ελληνίδα  & περνάει τα καλοκαίρια του στη Φολέγανδρο .

Με πάθος ,βοηθάει ουσιαστικά και ενεργά από την αρχή της κρίσης Ελληνικούς φιλανθρωπικούς συλλόγους ,με χρήματα τα οποία συγκεντρώνει ,διοργανώνοντας εκδηλώσεις με διάσημους έλληνες καλλιτέχνες λογοτέχνες και δημιουργούς 

Αυτή τη φορά στις "12 h για την Ελλάδα" που είναι ο τίτλος της πρωτοβουλίας του ,είχε καλεσμένη την Άλκηστη Πρωτοψάλτη 

Δείτε το βίντεο

 

 

Σείστηκε το Βέλγιο λένε οι ανταποκριτές μου εκεί οταν ανέβηκε στη σκηνή η μεγάλη μας τραγουδίστρια.Ο στόχος επιτευχθεί και με τα χρήματα συγκεντρώθηκαν θα βοηθηθούν οι πυρόπληκτοι από τις μεγάλες φωτιές στο Μάτι, και θα αγοραστεί πετρέλαιο για τα σχολεία της Βόρειας Ελλάδας. 

"Τις επιταγές θα τις παραδώσουμε προσωπικά στους πυρόπληκτους και στα σχολεία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Έλληνες και στους Φιλλέληνες των Βρυξελλών. Μεγάλες ευχαριστίες στον Jimmy Jamar. ", γράφει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ήταν μια νύχτα μαγική . Χιλιάδες Έλληνες και φιλλέληνες που βρίσκονταν στις Βρυξέλλες, έδωσαν δυναμικά το "παρών" στη μεγάλη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στη "Salle De la Madeleine".  Η μεγάλη τραγουδίστρια τους "αποζημίωσε" ερμηνεύοντας επί σκηνής όλα τα τραγούδια της που αγαπήσαμε. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ