Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει συναισθηματικά ξεσπάσματα και εντάσεις - Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Προσοχή στα συναισθηματικά ξεσπάσματα, την προκλητικότητα και την έλλειψη ψυχραιμίας σήμερα (13/11).

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό, ίσως φέρει αναπάντεχες εντάσεις σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου.

Αναλυτικά:

Κριός: Για να νιώσετε καλά εξισορροπήστε  τις προσωπικές και επαγγελματικές σας ανάγκες. Ανεξάρτητα από την απάντηση που θα δώσετε στον εαυτό σας, οι αλλαγές θα είναι αναπόφευκτες.

Ταύρος: Οι σωστοί χειρισμοί θα δημιουργήσουν καλύτερες προϋποθέσεις για τον εργασιακό σας χώρο. Βάλτε μπροστά τα δημιουργικά σας σχέδια, υπολογίζοντας πάντα τις αντοχές του οικονομικού σας τομέα.

Δίδυμοι: Σε θέματα τιμής και ήθους δική σας ή των άλλων, φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί. Φροντίστε να πετύχετε πιο χαλαρούς ρυθμούς στον εργασιακό σας χώρο και να πετύχετε καλές συνθήκες εργασίας.

Καρκίνος: Μη φερθείτε επιπόλαια σε υποθέσεις που δεν έχετε κατανοήσει καλά ή δε γνωρίζετε όλα τα δεδομένα. Πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος.

Λέων: Αναζητήστε τη θαλπωρή του σπιτιού σας για να ξεκουράσετε μυαλό και σώμα. Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία της υποθέσεις σας, ζητώντας τη βοήθεια δικών σας ανθρώπων που δε θα σας την αρνηθούν.

Παρθένος: Ενεργήστε με τέτοιο τρόπο ώστε να τελειώσουν το συντομότερο δυνατό κάποιες εκκρεμότητες. Να είστε πιο σοβαροί με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, που δεν κατανοούν εύκολα το χιούμορ σας.

Ζυγός: Η αποκάλυψη μυστικών, σύμφωνα με το oroskopos.gr, θα οδηγήσει σε συγκρούσεις, γι’ αυτό διαφυλάξτε τα καλύτερα. Αποφύγετε κάθε είδους συζήτηση που μπορεί να σας φέρει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση.

Σκορπιός: Μην επιτρέψετε σε επαγγελματικά σας θέματα να μονοπωλούν το χρόνο και τη ζωή σας. Είναι πολύ πιθανό πάνω σε μια συζήτηση να αντιμετωπίσετε κριτική που θα σας στενοχωρήσει.

Τοξότης: Είναι πιο ωφέλιμο να κάνετε μια βαθιά ανασκόπηση των στόχων και των επιθυμιών σας και να αναρωτηθείτε αν η ζωή σας εκφράζει αυτά που θέλετε.

Αιγόκερως: Η καθημερινή σας ζωή θα είναι γεμάτη με τα επαγγελματικά σας θέματα, που θα απορροφούν σχεδόν όλο το χρόνο σας, στερώντας σας αρκετές απολαύσεις.

Υδροχόος: Η σημερινή μέρα θα είναι μια ανάσα για εσάς τόσο για να ανανεώσετε την προσωπική σας σχέση ή να αφεθείτε σε μια σχέση που έρχεται σε όσους από εσάς είστε αδέσμευτοι.

Ιχθείς: Οι καταστάσεις στο σπίτι σας θα γίνονται όλο και πιο προκλητικές και χρειάζεται μεγάλη υπομονή για να ξεπεραστούν, όπως και πολύ βασικό είναι να χαλιναγωγήσετε τις παιδικές συμπεριφορές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ