«Είμαι η πιο μοναχική γυναίκα στον κόσμο»: Η Έμιλι δεν έχει βρει σύντροφο για μια δεκαετία - Πηγαίνει για ψώνια και μιλάει σε αγνώστους (Φωτό)

«Η μοναξιά δεν "χτυπά" μόνο τους ηλικιωμένους ανθρώπους» δηλώνει.

Η Έμιλι Φοξ, 32χρονη μητέρα τριών παιδιών, πιστεύει πως είναι η πιο μοναχική γυναίκα στον κόσμο.

Όπως υποστηρίζει δεν έχει φίλους και δεν έχει βρει, επίσης, σύντροφο για τουλάχιστον δέκα χρόνια.

Έτσι, πηγαίνει στα σούπερ μάρκετ και μιλά σε αγνώστους μόνο και μόνο για να εμπλακεί σε κάποια συζήτηση!

Η Έμιλι Φοξ δημοσιοποίησε στο διαδίκτυο την ιστορία κι έλαβε πολλά μηνύματα από ανθρώπους που θέλουν να γίνουν φίλοι της.

Η ίδια, πάντως, δηλώνει στην «Daily Mail»: «Δεν θα μιλήσω με ένα άτομο για τρεις εβδομάδες και όταν το κάνω είναι βοηθός μαγαζιού ή ξένος. Επισκέπτομαι τα σούπερ μάρκετ για να αλληλεπιδράσω με άλλους ενήλικες και να συμμετάσχω σε συζητήσεις που δεν είχα για εβδομάδες. Κανείς δεν σκέφτεται ότι η μοναξιά επηρεάζει τους ανθρώπους στα 30 τους, όλοι πιστεύουν ότι είναι κάτι που επηρεάζει τους ηλικιωμένους».

Η γυναίκα από τη Βρετανία προσπάθησε να ενταχθεί σε διάφορες ομάδες που αφορούσαν γονείς, αλλά «ένιωθε απομονωμένη» όπως λέει.

Πολλοί θεωρούν πως η Έμιλι δεν μπορεί να νιώθει μοναξιά με τρία παιδιά, αλλά η ίδια απαντά: «Δεν μπορώ να έχω σωστές συνομιλίες με τα παιδιά μου και συχνά είναι στο σχολείο ή στους μπαμπάδες τους. Το πιο μικρό παιδί μου είναι τριών ετών και παρ' όλο που με κρατούν απασχολημένη, δεν απαλύνουν τη μοναξιά μου».

Μάλιστα, τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το αίσθημα της μοναξιάς εντείνεται σύμφωνα με την Έμιλι.

Μελέτες, πάντως, έδειξαν ότι περίπου 200.000 ηλικιωμένοι δεν είχαν επικοινωνήσει με κάποιον φίλο ή συγγενή τους για τουλάχιστον έναν μήνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ