Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή: Η καρδιά στο προσκήνιο - Ποια ζώδια ευνοούνται

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Η Σελήνη, σήμερα (14/11), σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή και ήρθε η ώρα να μιλήσουμε με την καρδιά μας, να εκφράσουμε το συναίσθημα μας, να πούμε ναι σε μετακινήσεις που στηρίζονται σε συναισθηματικές υποθέσεις.

Οι πιο τυχεροί είναι οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι.

Αναλυτικά:

Κριός: Φαίνεται πως η σημερινή ημέρα δε θα είναι τόσο κατάλληλη για να εκφράσετε τις ιδέες σας. Για να σπάσετε τη ρουτίνα της καθημερινότητας κάντε πράγματα που σας αρέσουν, αλλά δεν τολμάτε.

Ταύρος: Η διαφορά απόψεων που έχετε σε ότι αφορά τη σχέση σας, ξεπερνιέται μόνο με υπομονή και ψυχραιμία. Μη βγάζετε τα απωθημένα σας πάνω στο σύντροφό σας.

Δίδυμοι: Διαμορφώστε νέο τοπίο στη ζωή σας, ασχολούμενοι με θέματα που θα σας αρέσουν και θα σας συναρπάζουν. Πολύ σύντομα θα αποκαλυφθούν οι πραγματικές προθέσεις των γύρω σας.

Καρκίνος: Πρέπει να προσεγγίσετε με μεγάλη ευγένεια ανθρώπους που σας εκτιμούν και σας το δείχνουν. Απαιτείται να είστε ενήμεροι για τις καταστάσεις που επικρατούν και όχι να τα αφήνετε όλα στην τύχη τους.

Λέων: Δοκιμάστε, σύμφωνα με το oroskopos.gr, τις δυνάμεις σας σε μια υπόθεση που οι γύρω σας την έχουν αποκλείσει ως πολύ δύσκολη. Εάν δε γίνετε έγκαιρα «επαναστάτες», οι καινοτομίες σας δεν μπορούν να προωθηθούν.

Παρθένος: Ασχοληθείτε με επιμονή με τα οικονομικά σας, ώστε να έχουν εντυπωσιακή άνοδο. Μάθετε να λέτε όχι σε όσους προσπαθούν να σας σπάσουν τα νεύρα με τις τρελές απαιτήσεις τους.

Ζυγός: Δε χρειάζεται να έρθετε σε ανοιχτή αντιπαράθεση με κακόβουλα άτομα. Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, φροντίστε να είστε πιο συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάτε.

Σκορπιός: Για να κερδίσετε το χαμένο χρόνο, θα πρέπει να είστε έτοιμοι και διαρκώς σε εγρήγορση. Προετοιμάστε το έδαφος τώρα που έχετε χρόνο, για να πετύχετε αργότερα αυτά που θέλετε.

Τοξότης: Κάντε τις κινήσεις που πρέπει για να νιώθετε καλά με τη συνείδησή σας και αφήστε το χρόνο να δουλέψει για εσάς. Στηριχτείτε στην ομαδική εργασία, για να μπορέσετε να πετύχετε περισσότερα.

Αιγόκερως: Οι σπασμωδικές κινήσεις δε θα βοηθήσουν να πάτε μπροστά στα επαγγελματικά σας θέματα. Τελειώστε σχέσεις και συνεργασίες που εδώ και καιρό δεν οδηγούν πουθενά.

Υδροχόος: Απέναντι σε άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος που σας καταπιέζουν, να είστε λιγότερο ανεκτικοί. Ίσως ακόμα δεν έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή για να λύσετε σοβαρά θέματα.

Ιχθείς: Βγάλτε από τη ζωή σας ότι παλιό και φθαρμένο υπάρχει και δε σας προσφέρει τίποτα, εκτός από πίκρα. Αξιοποιήστε τα ταλέντα εκείνα που έχουν τη δύναμη να σας βάλουν στην πρώτη θέση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ