Συγκλονίζει η Λίζα Δουκακάρου με την εξομολόγησή της: «Έχασα τον άντρα και τη μητέρα μου ξαφνικά από καρδιά» (Βίντεο)

«Ήξερα ότι θα κλείσει το Mega» ανέφερε η δημοσιογράφος.

Η Λίζα Δουκακάρου έκανε κατάθεση ψυχής αναφορικά με τον θάνατο του συζύγου και της μητέρας της από καρδιά αλλά και με το «μαύρο» στο Mega.

«Το Μega ήταν οικογένεια και οι περισσότεροι άνθρωποι ήταν πολλά χρόνια εκεί. Δεν ήταν μια επιχείρηση η οποία συνήθιζε να αλλάζει συνεργάτες που σημαίνει ότι πολλοί από εμάς μπήκαμε νέα παιδιά και βγήκαμε μεγάλοι. Άλλοι γνωρίστηκαν μέσα στο κανάλι, έκαναν οικογένειες, είδαμε τα παιδιά των συναδέλφων να μεγαλώνουν και γενικότερα δεθήκαμε πολύ μεταξύ μας. Ένα κομμάτι ήταν αυτό. Το άλλο κομμάτι ήταν ο τρόπος που λειτουργούσε σαν επιχείρηση και είχε μια άψογη λειτουργία. Η δομή του, η διοικητική του και ο τρόπος λειτουργίας του ήταν παράδειγμα και για τα υπόλοιπα κανάλια μπορώ να πω» ανέφερε η δημοσιογράφος στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη.

Η κ. Δουκακάρου πρόσθεσε: «Όταν έκλεισε το Mega δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα. Όλο αυτό μας άφησε έκπληκτους. Μετά την έκπληξη ακολούθησε η απογοήτευση, ο θυμός, η αγανάκτηση, η θλίψη και γενικότερα ήταν πολλά τα συναισθήματα. Όταν έπεσε το "μαύρο" στο mega δεν ήμουν στην Ελλάδα και παρόλο που είχαμε διαφορά ώρας, είχα ξυπνήσει πάρα πολύ νωρίς και μάλιστα δεν μπορούσα να κοιμηθώ εκείνο το βράδυ για να δω εκείνη τη στιγμή που έπεφτε "μαύρο" στο κανάλι. Δεν μπορούσα να το πιστέψω, ειλικρινά. Από την πρώτη στιγμή που συνέβη ότι συνέβη, ήξερα ότι θα κλείσει. Δεν ανήκα στους αισιόδοξους από τους συναδέλφους μου με αποτέλεσμα πολλές φορές να τους στεναχωρήσω. Παρόλα αυτά, όμως την ημέρα που έκλεισε στενοχωρήθηκα πάρα πολύ και δεν το πίστευα. Στο κανάλι ήταν συνάδελφοι που οικονομικά ήταν στο απόλυτο μηδέν».

«Δεν θα ευχόμουν να συμβεί σε κανέναν αυτό που πέρασα εγώ»

Η Λίζα Δουκακάρου αναφέρθηκε και στον ξαφνικό θάνατο του συζύγου της, το 2012, από καρδιακό επεισόδιο ύστερα από 20 χρόνια έγγαμου βίου.

Η δημοσιογράφος είπε: «Ο έρωτας με τον σύζυγό μου ήταν κεραυνοβόλος. Πέρασα είκοσι χρόνια ευτυχισμένου γάμου. Αγαπώ τα παιδιά, θα ήμουν καλή μητέρα αλλά φοβόμουν πολύ. Δυστυχώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή από καρδιακό επεισόδιο και δεν θα ευχόμουν να συμβεί σε κανέναν αυτό που πέρασα εγώ με το θάνατό του. Είναι τραγικό κυρίως για τον άνθρωπο που φεύγει και δευτερευόντως για αυτόν που μένει. Τον Αύγουστο έχασα και τη μητέρα μου από καρδιά η οποία είχε χρόνιο πρόβλημα και υπέφερε πολύ».

Ο νέος έρωτας κι η καινούργια αρχή

Η Λίζα Δουκακάρου εξομολογήθηκε ότι η τηλεόραση της λείπει, παρ' όλα αυτά έχει κάνει καινούργια αρχή σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο και δεν αποκλείει ακόμα έναν γάμο.

Όπως τόνισε στη χθεσινή (13/11) συνέντευξή της στον Alpha: «Η τηλεόραση μου λείπει πολύ γιατί εγώ μέσα σε αυτό μεγάλωσα. Μπήκα φοιτήτρια και μεγάλωσα όλα αυτά τα χρόνια μέσα σε αυτό. Συνεπώς είναι ένας χώρος πολύ οικείος γα μένα και μου δημιουργούσε και μια πλατφόρμα ασφάλειας οπότε ήταν ένα άλλο κομμάτι που έφυγε από τη ζωή μου. Είμαι με έναν άνθρωπο αυτή τη στιγμή, είμαι πάρα πολύ καλά και πιστεύω ότι είμαι τυχερή για αυτό το λόγο γιατί νομίζω ότι δεν είναι πια εύκολο να βρεις έναν άνθρωπο και να μπορείς να είσαι μαζί και να έχεις ίδια οπτική στα πράγματα. Είμαι πολύ τυχερή που είμαι με αυτόν τον άνθρωπο που βλέπει τη ζωή και τα πράγματα όπως ακριβώς τα βλέπω κι εγώ. Και γιατί όχι να μην κάνω κι άλλο γάμο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ