Αποτρόπαιο: Σκότωσαν με τόξο στο στομάχι έγκυο μητέρα 5 παιδιών - Λίγο πριν πεθάνει γέννησε το μωρό της (φωτό)

Η ιστορία έχει προκαλέσει μεγάλο σοκ.

Ένας άνδρας κατηγορείται για την δολοφονία εγκύου η οποία έχασε τη ζωή της την Δευτέρα όταν το βέλος από το τόξο του διαπέρασε το στομάχι της.

Ο άνδρας εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Τρίτη, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Sana Muhammad και θα εμφανιστεί ξανά στο Old Bailey στις 15 Νοεμβρίου.

Η εγκυμονούσα Sana Muhammad 35 ετών, χτυπήθηκε στο στομάχι στο σπίτι της στο Ίλφορντ στις 7:40 το πρωί της Δευτέρας. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατό της, Παρόλα κατάφεραν να πάρουν το μωρό της με καισαρική τομή και να το σώσουν.

Όπως επισημαίνει η The Guardian το νεογέννητο βρέφος, ένα αγοράκι που του δόθηκε το όνομα Ιμπραήμ, βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο, μετά την επίθεση στο Ίλφορντ του Ανατολικού Λονδίνου.

Ο σύζυγός της άτυχης γυναίκας, Imtiaz Muhammad, δήλωσε στο Evening Standard: «Το βέλος πήγε στην καρδιά της αλλά δεν άγγιξε το αγέννητο μωρό. "Ήταν μια θαυμάσια μητέρα και γυναίκα. Ήμασταν μαζί επτά χρόνια.΄΄

Ο 50χρονος Ramanodge Unmathallegadoo, ο δολοφόνος της άτυχης μητέρας, πρόκειται να παρουσιαστεί στις δικαστικές αρχές την Πέμπτη προκειμένου να καταθέσει για το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ