Λεπτό προς λεπτό περιμένοντας τη Μέρκελ και τον Ταγιάνι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο - Και ο Κούλογλου σε διαμαρτυρία απ' έξω (Φωτό & Βίντεο)

Ειρήνη Νικολοπούλου: Αποστολή στο Στρασβούργο!

Η Ειρήνη Νικολοπούλου ταξίδεψε μέχρι την έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, παρακολούθησε την ιστορική ομιλία της Άνγκελα Μέρκελ για το μέλλον της Ε.Ε. και μεταφέρει βήμα-βήμα τις αντιδράσεις πριν και ύστερα από τη Γερμανίδα Καγκελάριο.

Το κόκκινο χαλί έτοιμο να υποδεχτεί την ηγέτιδα της Γερμανίας αλλά και «Σιδηρά Κυρία» όλης της Ευρώπης Άνγκελα Μέρκελ. Είμαστε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με δημοσιογραφική αποστολή από την Ελλάδα για να καλύψουμε την Ολομέλειά του στο Στρασβούργο.





Από λεπτό σε λεπτό φτάνει η Άνγκελα Μέρκελ κι όπως βλέπετε η υποδοχή είναι ανάλογη μιας μεγάλης σταρ, αν και εκείνη πάντα έχει την εμφάνιση και το στυλ μιας πολύ προσγειωμένης γυναίκας.



 

Όλοι κοιτάζουν τα ρολόγια τους γιατί η ομιλία της Άνγκελα Μέρκελ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι εξόχως σημαντική αφού πρόκειται για την πρώτη ύστερα από την ανακοίνωσή της ότι αποχωρεί οριστικά από την πολιτική.





Να τη, λοιπόν, καταφθάνει η Άνγκέλα Μέρκελ και όπως βλέπετε, όλα τα φλας είναι πάνω της.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογράφος, Στέλιος Κούλογλου, σε εκδήλωση διαμαρτυρίας ακριβώς έξω από την αίθουσα όπου επρόκειτο να μιλήσει η Άνγκελα Μέρκελ.







Η Άνγκελα Μέρκελ παίρνει θέση και αρχίζει την ομιλία της την οποία παρακολουθήσαμε όλη και μεταδώσαμε live μέσω του Instagram.



Το κτήριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο γυάλινο και ρομαντικό όπως το βλέπει κανείς, διαπλέοντας τον Ρήνο.



 

Το νέο site του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου οπως μας το παρουσίασε ο ίδιος ο προέδρος Ταγιάνι.





 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ