Έχασε την μάχη για την ζωή το κοριτσάκι που του δάγκωσε τα χείλη η μητέρα του επειδή έκλαιγε!

Συγκλονιστική ιστορία.

Η Κatya, η οποία υπέφερε από εγκεφαλική παράλυση, άρχισε να κλαίει το βράδυ και ξύπνησε τη μητέρα της, η οποία εξοργισμένη της δάγκωσε τα χείλη.

Το 6χρονο κοριτσάκι με ειδικές ανάγκες, του οποίου το κάτω χείλος έκοψε η μητέρα της για να σταματήσει να κλαίει, πέθανε αφού η καρδιά της σταμάτησε ξαφνικά.

Το 2015, η Katya Spesivtseva, ηλικίας 6 ετών, δέχτηκε επίθεση από τη μητέρα της Ludmila, στην πόλη Revda στην περιφέρεια Sverdlovsk Oblast της δυτικής Ρωσίας. Η Katya, που υπέφερε από εγκεφαλική παράλυση, άρχισε να κλαίει το βράδυ και ξύπνησε τη μητέρα της, η οποία εξοργισμένη ξύπνησε και επιττέθηκε στην μικρή.

Ξεκίνησε να χτυπάει το κορίτσι, λέγοντάς της να "σταματήσει", αλλά η μικρή από τον φόβο της άρχισε να κλαίει ακόμα πιο δυνατά. Η εξοργισμένη μητέρα στη συνέχεια δάγκωσε την μικρή με αποτέλεσμα να κόψει το κάτω χείλος της.

Το κορίτσι δεν μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να υποφέρει. Τελικά η μητέρα της κάλεσε ασθενοφόρο. Οι γιατροί βρήκαν πολλούς μώλωπες και χτυπήματα στο σώμα της μικρής. Η 6χρονη πέρασε ένα χρόνο στο νοσοκομείο σε μονάδα φροντίδας και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι πάσχει από πολυάριθμες ασθένειες που είχε συμβεί λόγω έλλειψης φροντίδας.

Την επιμέλεια της μικρής σύμφωνα με την Mirror πήρε η Άννα Μακαρόβα-Μπεσπάλοβα και η μητέρα της καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης. Τελικά η μικρή κατέληξε από καρδιακή ανεπάρκεια στην ηλικία των εννέα ετών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ