Πρώτες εικόνες και βίντεο με τα χιόνια σε Βασιλίτσα, Παρνασσό, Φθιώτιδα – Καλό χειμώνα!

Λευκό το τοπίο σε πολλές περιοχές της Ελλάδας! 

Τα πρώτα χιόνια έπεσαν σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας. Ο καιρός σύμφωνα με την ΕΜΥ άλλαξε και ο χειμώνας είναι προ των πυλών.

Μάλιστα σε Βασιλίτσα, Παρνασσό και Φθιώτιδα το έστρωσε με την θερμοκρασία να φτάνει ακόμα και τους μηδέν.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα από το χιονοδρομικό κέντρο στη Βασιλίτσα, όπου σε υψόμετρο 1.800 μέτρων φαίνεται το κατάλευκο από το χιόνι τοπίο. Ένα άσπρο πέπλο έχει καλύψει τα πάντα στη Βασιλίτσα όπως μεταδίδει το kozanimedia και μπορείτε να δείτε στο βίντεο, η κίνηση των αυτοκινήτων, γίνεται πλέον με δυσκολία.

 

 

Στον Παρνασσό, τα πρώτα χιόνια ενθουσίασαν τους κατοίκους, οι οποίοι με τις πρώτες νιφάδες έπιασαν τα smartphones στα χέρια και πόσταραν φωτογραφίες στα social media. 

Το χιονοδρομικό του Παρνασσού έχει ήδη ντυθεί στα λευκά, όπως μετέδωσε το Star Κεντρικής Ελλάδος ενώ αντίστοιχη είναι η εικόνα από το δρόμο προς Αθανάσιο Διάκο και Καστριώτισσα, στην ορεινή Φωκίδα.

Στα λευκά ντύθηκε και η Φθιώτιδα όπου πολλές φωτογραφίες δείχνουν λευκοντυμένο και πανέμορφο το Γαρδίκι Ομιλαίων του Δήμου Μακρακώμης, Το τοπίο που φόρεσε τα χειμωνιάτικα βρίσκεται σε απόσταση μολις 5′ από το ξενοδοχείο του χωριού “Hotel Omilaia”, καθώς μαζί με το χιόνι πέφτει και η θερμοκρασία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ