24χρονη ασχημούτσικη Ελβετίδα πλήρωσε 40.000 ευρώ σε πλαστικές για να γίνει όμορφη - Κατέληξε σε αυτό που βλέπετε (φωτό)

Το bullying την έκανε να θέλει να αλλάξει εντελώς την εμφάνιση της

Το bullying της στοίχισε 40.000 ευρώ και την οδήγησε σε ... ολική μεταμόρφωση. Ο λόγος για την 24χρονη Σελίν Σεντίνο από τη Ζυρίχη, η οποία ξόδεψε αυτό το τεράστιο ποσό για να αλλάξει την εμφάνιση που γινόταν αιτία να δέχεται καθημερινά περιπαικτικά σχόλια από τότε που ήταν έφηβη.

Οι γνωστοί και οι φίλοι της , την αποκαλούσαν συνέχεια άσχημη και την κορόιδευαν γιατί είχε πολύ μικρό στήθος. Οι επιθέσεις που δέχονταν ήταν τόσο έντονες που πολλές φορές προφασιζόταν ότι είναι άρρωστη για να μην πάει στο σχολείο.

Οι ανασφάλειές της την οδήγησαν στο να συγκεντρώσει χρήματα από την εργασία της ως κομμώτρια για να πληρώσει για τις πλαστικές επεμβάσεις και να καταφέρει να αγαπήσει τον εαυτό της.

Μέσα σε τέσσερα χρόνια από τον Σεπτέμβριο 2013, η Σελίν έχει υποβληθεί σε τρεις αυξητικές στήθους, μαζί με επεμβάσεις σε μύτη, μάγουλα, χείλη και πηγούνι αλλά και βλέφαρα.

"'Ημουν ένας χαρούμενος άνθρωπος αλλά δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι καθημερινά με έλεγαν άσχημη κι έτσι έγινα ένα δυστυχισμένο  κορίτσι", λέει η Σελίν. "'Ήθελα να γίνω ξανά ευτυχισμένη έτσι άλλαξα όλα όσα δεν μου άρεσαν στον εαυτό μου", συνεχίζει.

Η Σελίν έχει 43.000  ακόλουθους στο Instagram που τώρα της κάνουν κολακευτικά σχόλια για την εμφάνιση της και έχει ανακτήσει την αυτοποεποίθηση της, όπως αναφέρει η Daily Star

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ