Ζώδια: Τα "πρέπει" και τα "μη" για μια καλή ερωτική εβδομάδα

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον έρωτα την εβδομάδα που έρχεται - Τι να προσέξουμε

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, όπως τα δίνει η αστρολόγος Ανδριάνα Σαρρή στο oroskopos.gr

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ούτε εσύ ο ίδιος δεν πιστεύεις την τύχη και τα κέφια σου 1ο δεκαήμερο! Φουλ γνωριμίες, ραντεβουδάκια και μηνύματα και καπάκι τηλεφώνημα από το άτιμο το πρώην ταίρι! Έτσι, έτσι, ρίξ’το έξω! Εσύ του 3ου δεν είσαι για ζωηράδες! Βαριέσαι γαρ! Θες συντροφικότητα, ένα σοβαρό βήμα στην ερωτική ζωή και αγάπη πραγματική! Και ναι θα τα έχεις!  
Τα «ΜΗ»:Όχι ότι δεν θα σου φέρει κι εσένα ο Ανάδρομος, φουλ μηνύματα από το ερωτικό παρελθόν και συναντήσεις μαζί του, τυχαίες ή μη, 2ο δεκαήμερο… Το θέμα είναι εσύ… Μάλλον επικοινωνιακά δεν δίνεις και τον καλύτερο σου εαυτό και «παίζει» να τα κάνεις σαλάτα τελευταία στιγμή… Κρίμα μωρέ…

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Δυναμικό και άκρως γοητευτικό σε βρίσκω Ταυράκι του 1ου! Διεκδικείς στόχους και όνειρα, ερωτικά και όχι μόνο και τα κατακτάς! Πως; Πετώντας από πάνω σου την υπεραισιοδοξία! Εσύ του 3ου ολοκληρώνεις αυτήν την εβδομάδα, την ομολογουμένως ευνοϊκή περίοδο που βελτίωσε τα ερωτικά σου! Ώρα να κρατήσεις όλα τα καλά και να ξεχάσεις τα άσχημα! Χαμογελάς…, ολοκαίνουργιος! 
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο καιρός να ηρεμήσεις… Ο Ανάδρομος φέρνει σεξ με πρώην, αλλά όχι απαραίτητα επανασύνδεση… Μην απαιτείς λοιπόν….

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο καλωσόρισε την… επανασύνδεση! Ναι, ναι αγάπη! Ευκαιρίες θα δοθούν… Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να τις αρπάξεις! Εσύ του 3ου άρπαξε οποιαδήποτε ερωτική ευκαιρία και καλό θα ήταν για κάτι παροντικό ή μελλοντικό! Έχεις τύχη, γοητεία, λάμψη, φλερτ και άπειρες ερωτικές επιτυχίες και κατακτήσεις! Το γλεντάς! 
Τα «ΜΗ»: Ναι, ναι… Στα «Μη» μπαίνεις 1ο δεκαήμερο και δεν σε σώζει ούτε ο Δίας, ούτε ο Ανάδρομος… Είναι που εκεί που απολάμβάνεις τύχη αλλά και επαφές με το παρελθόν, αρχίζεις τους εγωισμούς, τα λάθη, τις γκάφες, τα ψυχολογικά σου και τα ξεσπάσματα σου! Εμ, τι να κάνουν κι οι πλανήτες ντε! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Και αλάνι και μαγκάκι το 1ο δεκαήμερο και μπράβο σου! Μετά από τόσο Κρόνο (και ακόμα συνεχίζει…), επιτέλους αισιοδοξείς ξανά, επικοινωνείς, βγαίνεις έξω, περνάς όμορφα, χαμογελάς, γνωρίζεις κόσμο και αλλάζεις βελτιώνοντας τα πάντα στην ζωή σου και στον εαυτό σου! Τελευταία ευκαιρία Καρκίνε του 3ου δεκαημέρου (για αυτή τουλάχιστον την περίοδο), να φτάσεις την ερωτική σου ζωή εκεί που θες! Διασκέδασε, λάμψε, ερωτεύσου, φλέρταρε και ζήσε τον έρωτα στο μεγαλείο του!
Τα «ΜΗ»: 2ο άσε τις ερωτοτροπίες και τα συναφή… Κοίτα στη δουλειά σου, που όλα γίνονται μαντάρα μωρό μου και άσε τα άλλα για μετά! 

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Βρε καλώς το τυχερούλι… Για σένα λέω 1ο δεκαήμερο, που έχεις φουλ τύχη ερωτική, λάμψη, φλερτ και κατακτήσεις και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, γυρνάει και ο πρώην! Ε, μα! Ή είσαι ο σταρ του έρωτα ή δεν είσαι! Αλλά κι εσύ του 3ου, γνωρίζεις κόσμο, πας βολτούλες, έχεις ευχάριστα νέα και μηνύματα και επιτέλους πας μπροστά! Τέλος τα παλιά! 
Τα «ΜΗ»:Μωρέ 2ο… Και εσύ θα έχεις μηνύματα φουλ από το ερωτικό παρελθόν! Το θέμα είναι να μην αρχίσεις πάλι την έπαρση και την δήθεν περηφάνια και χάσεις την ευκαιρία για επανασύνδεση, λόγω επικοινωνιακών λαθών! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:«Σωραίος» 3ο δεκαήμερο… Μία επικοινωνιακή και άκρως ερωτική περίοδος ολοκληρώνεται αυτήν την εβδομάδα και κρατάς τα καλύτερα αποτελεσμάτα, απαλλαγμένος από ότι σε βάραινε μέχρι τώρα! Ναι στις νέες γνωριμίες, ναι στο φλερτ, ναι στα απανωτά γουτσου-γουτσου μηνύματα!
Τα «ΜΗ»: Σε καραντίνα πρέπει να σε βάλουμε 1ο δεκαήμερο… Εκτός του ότι με τους εγωισμούς σου, την έπαρση και τα νεύρα σου, τα κάνεις χάλια στην συντροφική ζωή, τα ίδια κάνεις και στα επαγγελματικά και στα οικογενειακά! Ηρέμησε και κυρίως ψυχραιμία και ταπεινότητα! 2ο δεκαήμερο ηρέμησε και άσε το παρελθόν εσύ… Ακόμα κι αν είσαι σε φάση «Τον θέλω πίσω τώρα!», φτιάξε πρώτα τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σου και μετά κινήσου σωστά… προς τα πίσω!

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ουάου… Από την μια το 1ο δεκαήμερο με φουλ νέες γνωριμίες, φλερτ, αλλά και πολλά μηνύματα από το ερωτικό παρελθόν και από την άλλη το 3ο δεκαήμερο, με φουλ γοητεία, ομορφιά και άπειρες ερωτικές επιτυχίες και εύνοια! Μπράβο, μπράβο! 
Τα «ΜΗ»: Και εσύ του 2ου, μια χαρά σε βλέπω στο μπλα-μπλα με τον πρώην, μην νομίζεις! Στα «Μη» μπαίνεις γιατί δεν το έχεις με το εκφραστικό τώρα και «παίζει» άλλα να λες και άλλα να εννοείς, άλλα να θες να πετύχεις με τις λέξεις σου και άλλα να πετυχαίνεις… Προσοχή λοιπόν! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Γιατί αν είσαι το πιο ερωτικό ζώδιο, πρέπει να το αποδεικνύεις! Αυτό ακριβώς θα κάνεις και εσύ 1ο και 3ο δεκαήμερο, αυτήν την εβδομάδα! Είσαι ο πρωταγωνιστής, απόλυτα ποθητός, ερωτεύσιμος και τυχερός! Και ναι, βρίσκεις τον σωστό τρόπο να κατακτήσεις αυτό που θες στον έρωτα! Είδες; Δεν χρειάζεσαι κανένα Δία για να απολαύσεις ερωτική εύνοια! 
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, για να πάρεις αυτά που θες στον έρωτα, δεν χρειάζονται παράλογες απαιτήσεις και… διαταγές… Δεν το πας καλά και δεν μιλάς σωστά… Και μια τελευταία συμβουλή: Όχι περιττά έξοδα! 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τα δύο άκρα, αλλά εξίσου καλά!!! Ο μεν του 2ου δεκαημέρου χορταίνει επαφές με ερωτικό παρελθόν και πετυχαίνει –γιατί όχι- επανασύνδεση και ο δε του 3ου δεκαημέρου, γνωρίζει νέο κόσμο, αλλάζει και βελτιώνει τα πάντα και πετυχαίνει, ένα μεγάλο ερωτικό όνειρο! 
Τα «ΜΗ»: Οκ, 1ο δεκαήμερο… Μπορεί να έχεις τον Δία πάνω από το κεφάλι σου να σε προστατεύει, μπορεί να έχεις και τον Ανάδρομο να σου επιστρέφει παλιές αγάπες, αλλά αν συνεχίσεις να καβαλάς καλάμι, να έχεις απαιτήσεις σαν κακομαθημένο παιδί, να κάνεις γκάφες και να ξεσπάς κάθε 10 λεπτά από τα νεύρα σου κυρίως στον έρωτα, μην περιμένεις θαύματα… 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αχ, πόσο σε αγαπάω 1ο και 3ο δεκαήμερο! Ιδίως αυτόν τον νέο εαυτό σου! Επικοινωνιακός, καλοπροαίρετος, γοητευτικός, ανανεωμένος, ερωτεύσιμος και ικανός να πετύχεις κάθε στόχο! Έρχονται νέες γνωριμίες και χαρμόσυνα μηνύματα! Γιούπι!  
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο… Τα απαγορευμένα και τα κρυφά μπλα-μπλα στον έρωτα, κινδυνεύουν με αποκαλύψεις! Προφυλάξου αν θες να ζήσεις το «Λάθος» της Ασλανίδου… Αλλιώς σε βλέπω να μην ξέρεις που να κρυφτείς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Μηνύματα, τηλεφωνήματα, επαφές, συναντήσεις, ερωτικό επικοινωνιακό ντελίριο σου λέω 1ο και 3ο δεκαήμερο! Όσο για ταξίδια, μετακινήσεις, νέες εμπειρίες και γνωριμίες…, τσουβάλια! Ένα plus για το 1ο δεκαήμερο φυσικά, που και Δία απολαμβάνει και ευκαιρίες για επανασύνδεση! 
Τα «ΜΗ»: Και εσύ γλυκό μου 2ο δεκαήμερο θα έχεις ευκαιρίες για επανασύνδεση, αφού το κινητό σου χτυπά, από κάποια παλιά αγάπη…, ή κάποια απομακρυσμένη φιλία! Αυτό που θέλω να προσέχεις είναι οι υπόλοιπες παρούσες φιλίες ή ο παροντικός σου έρωτας, γιατί άλλα λες, άλλα εννοείς, άλλα κάνεις και θα «σκάσουν» παραξηγήσεις… 

ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Για να ολοκληρωθεί η τυχερή αυτή περίοδος, χρειάζεται αυτή η εβδομάδα, που με νέες γνωριμίες, μηνύματα και συναντήσεις, θα αφήσεις πίσω ότι σε ενοχλούσε και θα προχωρήσεις μπροστά τυχερός, αισιόδοξος και ανανεωμένος!
Τα «ΜΗ»:Ώπα, ώπα 1ο δεκαήμερο! Ηρεμία! Ξεσπάς σε έρωτα αλλά και όλες τις διαπροσωπικές σχέσεις, έχεις έπαρση, κολλάς σε παρελθοντικούς έρωτες που σε ξαναπληγώνουν, κάνεις λάθη σε οικογένεια και δουλειά! Από πού να σε πιάσω πια! Σε καραντίνα μαζί με τον Παρθένο! 2ο εσύ μην περιμένεις έρωτες αυτήν την εβδομάδα! Δουλειά και οικογένεια επικεντρώσου… Εκεί που έχεις πολύ πράμα να διορθώσεις…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ