Η Σελίν Ντιόν εγκαινίασε κολεξιόν με παιδικά ρούχα για το ουδέτερο φύλο - CELINUNUNU (φωτό-βίντεο)

Με αυτή την απελευθερωμένη κολεξιόν η τραγουδίστρια και σχεδιάστρια θέλει να ενθαρρύνει και τους γονείς και τα παιδιά να ξεφύγουν από τα τυπικά κλισέ των παιδικών ενδυμάτων και να σκέφτονται έξω από τη νοοτροπία των ροζ-για-κορίτσια και των μπλε-για-αγόρια.

Η Σελίν Ντιόν αποφάσισε να μεταδώσει την αγάπη της για τη μόδα στην επόμενη γενιά. Η 50χρονη  κομψή τραγουδίστρια συνεργάστηκε με την εταιρία NUNUNU για να δημιουργήσει την δική της σειρά παιδικών ρούχων η οποία περιέχει πάνω από 70 στυλ που δεν βασίζονται σε στερεότυπα και απευθύνεται σε παιδιά από 0 έως 14 ετών.

Η Σελίν Ντιόν με τους γιους της

 

Η παιδική κολεξιόν που εγκαινιάστηκε την Τρίτη απευθύνεται σε παιδιά ουδέτερου φύλου. Η Σελίν Ντιόν σε συνεργασία με τις ιδρύτριες της εταιρίας, Ίρις Άντλερ και Τάλι Μίλχμπεργκ, δημιούργησαν μια καινούργια σειρά ρούχων που θα ονομάζεται CELINUNUNU.

“Πάντα λάτρευα την NUNUNU και αυτό που αντιπροσωπεύει. Η συνεργασία με την Ίρις και την Τάλι για να ενθαρρύνουμε τον διάλογο για την ισότητα και τις δυνατότητες έχει πολύ ουσιαστικό νόημα”, ανέφερε η διάσημη τραγουδίστρια.

 

σειρά CELINUNUNU δίνει την δυνατότητα στα παιδιά να επιλέξουν μακριά από τα στερεότυπα και τους κανόνες ώστε να μπορούν να βγάλουν από μέσα τους τις δικές τους προτιμήσεις και τα δικά τους γούστα.Τα βοηθάμε να αισθάνονται ελεύθερά, δημιουργικά, γεμάτα έμπνευση, σεβαστά το ένα στο άλλο και ευτυχισμένα στον κόσμο. ", συμπλήρωσε, σύμφωνα με  το People

 

Με αυτή την απελευθερωμένη κολεξιόν η τραγουδίστρια και σχεδιάστρια θέλει να ενθαρρύνει και τους γονείς και τα παιδιά να ξεφύγουν από τα τυπικά κλισέ των παιδικών ενδυμάτων και να σκέφτονται έξω από τη νοοτροπία των ροζ-για-κορίτσια και των μπλε-για-αγόρια.

Το μαύρο δερμάτινο τζάκετ κοστίζει 280 ευρώ ενώ τα υπόλοιπα ρούχα της συλλογής κοστίζουν μεταξύ 60 και 100 ευρώ. Η Ντιόν δημιούργησε ρούχα με όμορφες στάμπες που περιλαμβάνουν αστέρια, γράμματα του αλφάβητου, παντελόνια χαρεμιού και καπέλα.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ