H Ελεονώρα Μελέτη σπάει τον πάγο, υμνεί τον άνδρα της & όλα τα αρσενικά στο πρόσωπο του δικού της γόη (φωτό)

Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα.

Την Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα γιορτάζει σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη η οποία με ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας δείχνει πόσο αγαπάει και θαυμάζει τον άνδρα της.

Η ίδια δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εξομολογήσεις, αυτήν την φορά όμως είπε να αφεθεί ελεύθερη και να θαυμάσει τον άνδρα που της άλλαξε την ζωή μια για πάντα, αφού της χάρισε την μονάκριβη κορούλα της.

Ο Θοδωρής Μαροσούλης φαίνεται πως της έχει κλέψει την καρδιά και η Ελεονώρα φωνάζει ‘’I want u. Is that alright;’’.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Παγκόσμια ημέρα άνδρα σήμερα κ γω ξέρετε δεν είμαι κ πολύ «γλυκουλα»...Ξέρετε από εκείνες τις «ακυρωτικες» ως προς τους γάμους, τα παραμύθια κ τα love stories. Λίγο «άκαμπτη», «αγγούρι», «σκληρή». Όπου βλέπετε «» είναι χαρακτηρισμοί που μου έχουν κατά καιρούς αποδώσει μαμά, μπαμπάς, φίλοι. Έρχονται όμως κ εκείνες οι στιγμές που για κάποιο λόγο ακόμα κ εμείς οι «καταψύκτες» , θελουμε να βγάλουμε προς τα έξω όλα όσα έχουμε μέσα κ να το φωνάξουμε με ντουντούκα. Οσαν ντελάλης λοιπόν, ή μια άλλη εκδοχή της lady Gaga ,μέρα που είναι, θα κάνω την εξής λιτή ανακοίνωση κ για τα γύρω γύρω παίξτε το ομώνυμο τραγούδι της προαναφερθεισας καλλιτεχνιδος. “ I want u. Is that alright? “ Χρόνια πολλά στους άντρες, τους αληθινούς, τους αυθεντικούς, τους σπάνιους. Της παλαιας κοπής. @psycho_25 #nationalmenday #myman

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti Marossoulis (@nonoram) στις

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ