Μεσσηνία: Νεκροί τρεις 15χρονοι από σύγκρουση αυτοκινήτου με φορτηγάκι στην Τερψιθέα (φωτο & βίντεο)

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Ε.Ο. Κυπαρισσίας- Φιλιατρών στο ύψος της Τερψιθέας, στη Μεσσηνία.

Θύματα της φονικής σύγκρουσης, τρια παιδιά μόλις 15 ετών, μαθητές του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας. Tα τρία παιδιά είχαν φύγει νωρίτερα από το σχολείο και επέβαιναν στο αυτοκίνητο των γονιών του ενός το οποίο είχαν πάρει κρυφά. Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, η σύγκρουσή τους ήταν τόσο σφοδρή, που το ένα αυτοκίνητο κυριολεκτικά κόλλησε σε τοίχο που υπάρχει δίπλα στο οδόστρωμα.

Οι μαθητές ήταν αθλητές της ποδοσφαιρικής ομάδας στον Αθλητικό Όμιλο Κυπαρισσίας και θεωρούνταν ταλέντα. Για τον απεγκλωβισμό των ατόμων από τα συντρίμμια των οχημάτων επιχείρησαν 12 άνδρες της Πυροσβεστικής με πέντε οχήματα.

Ο 15χρονος Ενρίκο Μπουζάνι, με καταγωγή από την Αλβανία πήρε κρυφά το αυτοκίνητο του πατέρα του και μαζί με τους φίλους του ξεκίνησαν για μία βόλτα γύρω από τους δρόμους της Κυπαρισσίας. Οι τρεις φίλοι είχαν γνωριστεί στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αθλητικού Όμιλου Κυπαρισσίας και από τότε έκαναν μεταξύ τους πολύ παρέ. 

Nα σημειωθεί πως εκτός από τους νεκρούς σύμφωνα με το tharrosnews.gr  υπάρχει και άλλος ένας τραυματίς, ο οδηγός του δεύτερου οχήματος ο οποίος είναι εκτός κινδύνου και έχει καταγωγή από τη Ρουμανία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ