Τα άστρα επιτάσσουν ταπεινότητα και λογική: Ημέρα γκάφας για αρκετά ζώδια - Ποια πρέπει να προσέχουν

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Μέρα της υπερβολής αλλά και της… γκάφας, σήμερα (20/11), για Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου.

Το τετράγωνο Άρη-Δία και η υπερβολική σιγουριά στον εαυτό  μας, η παρορμητικότητα, η έπαρση και η επιπολαιότητα, βάζουν τρικλοποδιά στις επιδιώξεις μας γι’ αυτό παραμένουμε ταπεινοί και λογικοί.

Αναλυτικά:

Κριός: Μην προσκολλάτε σε μικρά πράγματα, γιατί έτσι χάνετε την ουσία και αποπροσανατολίζεστε. Αποφύγετε την υπερβολική κούραση, για να διατηρήσετε την καλή σας υγεία.

Ταύρος: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που σας δημιουργούν άγχος, για να απαλλαγείτε μια και καλή. Για να μπορέσετε να βρείτε μια δουλειά που σας ταιριάζει, χρησιμοποιήστε τις γνωριμίες σας.

Δίδυμοι: Πρέπει να ενημερώσετε το σύντροφό σας ότι έχουν αλλάξει οι ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους στο εργασιακό σας περιβάλλον, για να μη γίνετε στόχος.

Καρκίνος: Εάν νιώθετε πως η ατμόσφαιρα είναι αρκετά τεταμένη, υποχωρήστε προσωρινά. Εάν αντιλαμβάνεστε πως τα πράγματα έχουν αρχίσει και περιπλέκονται, βάλτε τη λογική σας να δουλέψει.

Λέων: Φροντίστε να βρείτε χρόνο να περάσετε μια όμορφη βραδιά με το σύντροφό σας σε ρομαντικό περιβάλλον. Μην περιμένετε βοήθεια από άτομα που δε βοηθούν κανέναν χωρίς προσωπικό όφελος.

Παρθένος: Κεντρίστε την προσοχή των άλλων, μέσα από τις νέες σας επιλογές και ανανεώστε συμφωνίες με προοπτική το δικό σας όφελος.

Ζυγός: Μην μπαίνετε στη διαδικασία να παίξετε το παιχνίδι κάποιων ατόμων που μπορεί να σας ισοπεδώσουν. Προφυλάξτε το σύντροφό σας από τις κακόβουλες κριτικές άσπονδων φίλων σας.

Σκορπιός: Μη χαλάσετε τη διάθεσή σας για κουβέντες που μπορεί να σας κάνουν να μελαγχολήσετε. Μπορείτε να δώσετε ακόμα μία ευκαιρία σε ένα φιλικό σας άτομο που σας έχει απογοητεύσει.

Τοξότης: Με δυναμισμό και θάρρος, οδηγήστε μια συζήτηση εκεί που εσείς θέλετε. Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δε θα κρατήσετε λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας.

Αιγόκερως: Βάλτε τη ζωή σας σε τάξη για να μπορείτε, σύμφωνα με το oroskopos.gr, να περνάτε καλά και να νιώσετε καλύτερα. Οι φοβίες και οι ανασφάλειες του παρελθόντος δεν πρέπει να σας κάνουν να συμβιβάζεστε.

Υδροχόος: Πιστεύετε πως πρέπει να αφεθείτε σε ότι νιώθετε υγιές, οπότε ξεκόψτε από καταστάσεις που δεν εξυπηρετούν τις αποφάσεις σας.

Ιχθύς: Οι αλλαγές που δε σας έλκουν τόσο, γίνονται απαραίτητο κομμάτι της καθημερινότητά σας. Με έντονη δημιουργική διάθεση, αρχίστε να βρίσκετε το δικό σας χώρο, εκεί που νιώθετε ότι δεν υπήρχε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ